Consilier acuzat că ar fi incendiat două maşini VIDEO

Scandal cu incendieri în comuna Daia din județul Giurgiu! Două mașini au ars în noaptea de Revelion după ce proprietarul lor l-a atacat pe primar postând pe facebook noroaiele din comună. Un consilier apropiat de edilul din Daia a amenințat într-o convorbire telefonică: ”voi pune benzină pe el”! Primarul comunei spune că nu are nicio implicare, însă îl consideră pe cel care îi contestă meritele un descreierat.

04 ian. 2019, 17:39
Consilier acuzat că ar fi incendiat două maşini VIDEO

„Pe data de 30 am fost în Dăița și Plopșoru și am filmat mizeria, străzile mocirloase și-n același timp am purtat un monolog. Pe data de 31 am fost la Băneasa și am făcut o altă filmare în direct în care arătam străzile asfaltate și tot așa, am purtat un monolog de 22 de minute în care spuneam problemele cu care se confruntă comuna. Când îl criticăm, uite ce ne face!  Uitați ce mi-a făcut! Consilierul care m-a amenințat că-mi dă foc este Fane Ghidănac. Mă amenință că-mi dă foc la casă și pe urmă îmi dă foc la mașini! Mașinile astea pentru mine erau ca un scaun cu rotile pentru un invalid! Îmi duc copii la școală, mă ocup singur de cei trei copii ai mei!” a spus proprietarul maşinilor arse, potrivit România TV.

Într-o discuție telefonică avută cu fostul viceprimar al comunei, consilierul local pomenit de victimă a fost înregistrat amenințând-ul pe Dumitru Neaga.

„Cred că o să mă țin de cuvânt și o să arunc benzină pe el!”.

Consilierul care a fost înregistrat amenințând nu recunoaște nimic.

„Du-te, domnule, de-aici, n-am cum să fac așa ceva”.

Inspectoratul de Poliție Giurgiu nu a oferit detalii despre incident.

Urmăriţi mai jos materialul filmat cu o cameră ascunsă: