Consiliera lui Liviu Dragnea, jefuită de fosta menajeră! Femeia spune că i s-au furat bijuterii de peste 300.000 de euro

O fostă consilieră a lui Liviu Dragnea susține că a fost jefuită de menajera sa, iar femeia i-ar fi luat bijuterii în valoare de peste 300.000 de euro.

06 dec. 2022, 21:43
Consiliera lui Liviu Dragnea, jefuită de fosta menajeră! Femeia spune că i s-au furat bijuterii de peste 300.000 de euro

O fostă consilieră a lui Liviu Dragnea susține că a fost jefuită de fosta menajeră.

Aceasta a reclamat imediat furtul la Poliție și spune că bijuteriile în valoare de peste 300 de mii de euro i-au dispărut din casa pe care o are în orașul Voluntari. Mai mult, fosta consilieră a președintelui PSD, spune că fosta menajeră le-ar fi amanetat ulterior.

Citiți și: Jumătate de milion de lei – costul anchetei în dosarul Tel Drum, în care este vizat Liviu Dragnea

După ce a aflat locul unde ar fi bijuteriile, fosta consilieră a mers acolo cu polițiștii, însă proprietarul casei de amanet ar fi refuzat să îi înapoieze bijuteriile furate.

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a deschis o anchetă în acest caz, dar și un dosar penal.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, potrivit polițiștilor.

Potrivit declarațiilor femeii păgubite, prejudiciul total în acest caz este de 350.000 de euro, iar unele dintre bijuteriile furate sunt importante pentru ea, mai ales  că au și o valoare sentimentală, potrivit realitatea.net

Recent, fostul lider al PSD a primit o veste proastă.

Instanța supremă i-a respins calea extraordinară prin care ceruse anularea condamnării de trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat din închisoare în 15 iulie 2021. Fostul lider PSD fusese condamnat în 27 mai 2019 la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul DGASPC Teleorman, fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Citiți și: BREAKING NEWS! Liviu Dragnea, trimis în judecată de DNA, în dosarul Tel Drum