Consiliera USR, suspendată din partid după ce a descins ilegal într-un restaurant, ar putea lucra pentru CJ Timiş

Ana Munteanu, consiliera locală USR Timiș care a descins ilegal la restaurantul unui hotel, însoțită de jandarmi, pentru a se asigura că patronul e amendat pentru că servește clienții pe care chiar ea îi pusese să facă o rezervare, va fi răsplătită de USR cu un nou post.

12 mai 2021, 10:52
Consiliera USR, suspendată din partid după ce a descins ilegal într-un restaurant, ar putea lucra pentru CJ Timiş

După ce scandalul a devenit unul național, consiliera Ana Munteanu a fost suspedată pentru un an din USR și a rămas fără indemnizația de consilier local. Acum însă, se pare că aceasta se pregăteşte să ocupe un nou post în cadrul CJ Timiş.

Aceasta a fost văzută chiar în biroul șefului USR Timiș, vicepreședinte al CJ Timiș, în timpul unui plen. Cristian Moș a admis că Munteanu era acolo și a explicat că îl ajuta la un proiect ADID.

Consiliera suspendată din USR Timiş ar putea ocupa un nou post în CJ Timiş

Consilierul local are destule șanse să lucreze pentru vicepreședintele CJ, în calitate de consilier personal.

„Probabil pe viitor (va lucra – n.r.) Eu caut în clipa de față consilier personal și caut om capabil pe cultură și pe partea de reciclabile, ADID. Mie acolo îmi trebuie, pentru că pe partea tehnică, Direcția Tehnică, sunt eu, sunt inginer. Voi avea un consilier personal deocamdată. Îmi trebuie neapărat pe cultură, pe partea de Muzeul Satului, de Teatrul Merlin și mai mult pe parte de deșeuri, de ADID”, a declarat Cristian Moș pentru știridetimișoara.ro.

Citeşte şi: Cât au cheltuit partidele pentru un vot la parlamentare. AUR a folosit cel mai bine banii, în timp ce Pro România a plătit cel mai mult