Consilierii generali PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care îşi exprimă sprijinul pentru Gabriela Firea

Consilierii generali PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care îşi exprimă spijinul pentru primarul Capitalei Gabriela Firea. Scrisoarea a fost iniţiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu şi semnată de toţi cei 24 de consilieri generali PSD. În document, ei arată că primarul general a depus nenumărate eforturi pentru deblocarea sau iniţierea unor proiecte benefice pentru bucureşteni, dar şi pentru obţinerea sprijinului altor autorităţil ale statului în cazul problemele care nu puteau fi rezolvate la nivel local şi că Executivul cunoaşte foarte bine problemele cu care se confruntă Bucureştiul. Consilierii subliniază că înţeleg demersul politic făcut de Firea şi o asigură de sprijinul lor.

RomaniaTV.net
06 sept. 2018, 16:58
Consilierii generali PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care îşi exprimă sprijinul pentru Gabriela Firea

Scrisoarea deschisă a fost semnată joi de toţi cei 24 de consilieri generali PSD.

Consilierii arată că primarul Capitalei Gabriela Firea a depus eforturi pentru deblocarea sau iniţierea unor proiecte importante pentru bucureşteni, dar şi pentru obţinerea sprijinului altor autorităţi ale statului acolo unde problemele nu puteau fi rezolvate la nivel local, precum transferarea la PMB a Centurii Capitalei, a ELCEN şi a metroului, în condiţiile în care, spun ei, Guvernul oricum ştie foarte bine problemele cu care se confruntă Bucureştiul.

„Acestea sunt lucrurile care ne preocupă şi pentru care luptă doamna primar general Gabriela Firea. Nimic din ceea ce solicităm pentru Bucureşti şi pentru bucureşteni nu este în detrimentul altor localităţi sau ai altor oameni. Din contră, doamna Firea a militat (…) pentru rezolvarea unor probleme generale ale administraţiei publice locale. (…) Înţelegem în acest context demersul politic al doamnei Firea şi, având convingerea că nu există o altă agendă ascunsă, o asigurăm de sprijinul nostru deplin. Noi nu suntem masă politică de manevră, ci suntem aici pentru a ne face datoria faţă de bucureşteni. Prin urmare, doamna primar general se poate baza pe voturile noastre, ca şi până acum, pentru toate proiectele benefice pentru oraşul nostru şi pentru locuitorii săi”, se arată în scrisoarea deschisă a consilierilor.