Consilierul general PNL Adrian Moraru anunţă dezastrul pentru Bucureşteni după votarea bugetului: „Şi la anul o să stăm tot în frig”

Consilierul Adrian Moraru (PNL), spune că bucureștenii vor sta în frig și anul viitor. Totul pentru că în bugetul votat au fost tăiate 150 de milioane de lei de la Termoenergetica.

07 mai 2021, 23:26
Consilierul general PNL Adrian Moraru anunţă dezastrul pentru Bucureşteni după votarea bugetului: „Şi la anul o să stăm tot în frig”

Consilierul PNL mai anunţă şi că STB va fi îngropat, după ce în bugetul Capitalei pe anul 2021 au fost tăiate 100 de milioane de lei din bugetul societăţii.

”Am votat astăzi bugetul Primăriei Generale așa cum a fost propus de Nicușor Dan.

Bugetul reprezintă un compromis la care s-a ajuns după negocierile cu USRPLUS care a insistat “să tăiem veniturile nerealiste” ale primăriei. Mă rog….

Bref. Am tăiat 1,1 miliarde de lei din venituri, ca să voteze USR bugetul.

Dar asta înseamnă că a trebuit să tăiem ȘI cheltuieli de 1,1 miliarde.

Consilierul PNL Adrian Moraru prezintă ce s-a tăiat din bugetul Capitalei pe 2021

Hai să vă prezint ce a trebuit să tăiem:

1.100 mil ron din subvenția STB

Separat alte sute din la achiziția de 100 de tramvaie noi și de cam tot atâtea autobuze electrice

Rezultat: STB ava fi îngropat.

2. 150 mil de lei de la Termoenergetica si separată alte multe zeci de milioane de la modernizarea a peste 30 de km de conducte

Rezultat: si la anul o sa stam in frig

3. S-au tăiat banii de la investițiile de la stația de epurare de la Glina Consecință: Sa vedeți scandal cu cei de la mediu

4. S-au tăiat alte zeci de milioane de la lucrări de canalizare si apa curenta in zona Ghidigeni Rezultat: votanți fericiți in aceste zone

5. S-au tăiat bani de la pistele de biciclete No comment

Una peste alta, coaliția merge înainte.”, a precizat Adrian Moraru, conform Stiripesurse.

Citeşte şi: Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan pentru tăierea indemnizaţiilor pentru persoanele adulte cu handicap: „În septembrie 2020, Mincinosul mincinoşilor se jura că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate. RUŞINE!”


loading...
Partenerii noștri