Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active ale ziarului Gazeta Sporturilor de către Ringier Sportal

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ringier Sportal SRL a achiziţionat activele aferente desfăşurării activităţii ziarului Gazeta Sporturilor, informează autoritatea de concurenţă printr-un comunicat remis Agerpres.

RomaniaTV.net
23 aug. 2018, 12:37
Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea unor active ale ziarului Gazeta Sporturilor de către Ringier Sportal

„Activele achiziţionate sunt folosite pentru diferite activităţi precum tipărirea şi vânzarea ziarului Gazeta Sporturilor, vânzarea de spaţiu publicitar în varianta tipărită a ziarului, precum şi în varianta online etc”, se menţionează în comunicat.

Ringier Sportal SRL este o companie ai cărei asociaţi sunt Ringier AG şi Digital Ventures Ltd. Ringier AG face parte din Grupul Ringier, iar Digital Ventures Ltd este o societate constituită conform legislaţiei din Bulgaria.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.