Consiliul Judeţean Prahova, amendat pentru că nu a intervenit cu material antiderapant pe drumurile judeţene

Consiliul Judeţean (CJ) Prahova a fost amendat cu peste 6.000 de lei pentru că nu a intervenit cu material antiderapant pe mai multe drumuri judeţene, în condiţiile în care contractul subsecvent pentru deszăpezire expirase la data de 15 martie, iar la intrarea în vigoarea a avertizărilor de la începutul săptămânii încă nu fusese încheiat unul nou.

21 mart. 2018, 11:29
Consiliul Judeţean Prahova, amendat pentru că nu a intervenit cu material antiderapant pe drumurile judeţene

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că, în urma sesizărilor primite şi a constatărilor efectuate, administratorul drumurilor judeţene a fost sancţionat, solicitându-i-se, totodată, să intervină pentru siguranţa circulaţiei.

Surse din administraţie au precizat că CJ a primit două amenzi de câte 3.045 de lei şi un avertisment pentru că nu a intervenit pe trei drumuri judeţene.

Prefectura Prahova a anunţat, luni, că la data de 15 martie a expirat contractul subsecvent pentru activităţile de deszăpezire la nivelul drumurilor judeţene, CJ semnând, în cursul acelei zile, un nou contract valabil până la finalul lunii martie.

Citeşte şi 157 de utilaje şi peste 1.000 de tone de material antiderapant pe drumurile naţionale din Iaşi