CONSPIRAŢIE VECHE de zeci de ani. Un membru al unei trupe cunoscute a fost înlocuit de o SOSIE după ce a murit

Internetul fierbe după ce acum câteva zile a apărut o informaţie conform căreia fostul toboșar al trupei Beatles, Ringo Starr a făcut o afirmație conspiraţionistă potrivit căreia Paul McCartney, celalalt fost membru al Beatles, aflat în viață este defapt mort.

03 mart. 2015, 07:19

Astfel, Ringo Starr susținea că Paul ar fi murit pe 6 noiembrie 1966, dar pentru fani a fost înlocuit cu o sosie.

Când a murit Paul, ne-am panicat. Nu știam ce să facem, iar Brian Epstein, managerul nostru, a venit cu ideea de a-l aduce pe Billy Shears ca înlocuitor temorar. Ar fi trebui să fie doar pentru o săptămână sau două, dar timpul a trecut și nimeni nu părea să observe nimic. Așa că am continuat. Billy s-a dovedit a fi un muzician destul de bun, iar prestațiile lui erau parcă mai bune decât ale lui Paul. Singura problemă a fost că nu se înțelegea deloc cu John„, spune Ringo Starr (74 de ani), care, conform propriilor declarații s-a decis să facă această dezvăluire de teama de a nu lua secretul cu el în mormânt.

Citeşte şi FOTOGRAFIE CONTROVERSATĂ cu ochelarii plini de sânge ai lui John Lennon

Mai mult, William Shears Campbell, cunoscut ca Billy Shears, a „dispărut”, într-adevăr, din peisajul artistic în perioada respectivă. Cu toate că această informaţie circulă de zeci de ani în lume, interviul cu Ringo Starr de acum câteva zile este fals, fiind inventat de un site conspiraţionist, potrivit Mirror.