Constanţa: Un şofer a bătut doi pietoni şi este cercetat pentru tentativă la omor calificat

Un constănţean a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a luat la bătaie doi pietoni în trafic. El este cercetat pentru tentativă la omor calificat şi riscă închisoare între 15 şi 20 de ani.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 11:55
Constanţa: Un şofer a bătut doi pietoni şi este cercetat pentru tentativă la omor calificat

Un tânăr din Constanţa, aflat la volan, a fost reţinut după ce a bătut doi pietoni. Iniţial, bărbatul de 25 de ani a fost pe punctul de a-i lovi cu maşina, după care s-a enervat, a coborât din autoturism şi a început să îi bată.

Totul a pornit de la o şicanare în trafic. Tânărul a fost la un pas să se urce cu maşina peste doi pietoni. Apoi tot el s-a supărat şi, înarmat cu o bâtă de baseball a coborât la cei doi şi i-a luat la bătaie. Unul dintre bărbaţi va avea nevoie de 55 de zile de spitalizare.

Şoferul agresiv reţinut 24 de ore, alături de o rudă de-a sa, reţinută pentru audieri, sub acuzaţia de favorizare a infractorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Gelu Manolescu, incidentul a avut loc pe 16 februarie. „A fost un conflict spontan având la bază o neînţelegere în trafic. Pietonii au fost pe punctul de a fi loviţi cu maşina de agresorul aflat la volanul unui autoturism de teren. Cercetările se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat şi au fost preluate de procurorii de la Parchetul Constanţa tânărul riscă pedeapsa cu închisoarea între 15 şi 20 de ani”.