Constantin Budescu a semnat cu FCSB. Toate detaliile contractului: salariu uriaş şi primă de instalare

Gigi Becali a anunțat, marţi, că mijlocașul ofensiv Constantin Budescu, de 32 de ani, care s-a despărțit recent de Damac, grupare din Arabia Saudită, a semnat cu FCSB.

07 sept. 2021, 13:53
Constantin Budescu a semnat cu FCSB. Toate detaliile contractului: salariu uriaş şi primă de instalare

Constantin Budescu a semnat cu FCSB. „Budescu e semnat”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro. Fotbalsitul a ajuns deja la baza FCSB de la Berceni.

Constantin Budescu a semnat cu FCSB

Gigi Becali l-a convins pe Constantin Budescu să revină la FCSB cu un salariu important pentru nivelul Ligii 1, 20.000 de euro pe lună, și o primă de instalare de 200.000 de euro. Mijlocașul ofensiv a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Dan Petrescu a revenit oficial la CFR Cluj. Dani Coman a refuzat postul de preşedinte

Constantin Budescu este al treilea fotbalist ajuns la FCSB la cererea lui Edi Iordănescu, după Claudiu Keșeru, venit din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Ludogoreţ, și Valentin Gheorghe, ultima dată la Astra. „Budi” a revenit, astfel, la FCSB după trei ani în care a mai jucat la Al-Shabab, unde Gigi Becali l-a vândut în schimbul a 2.5 milioane de euro, Astra și FC Damac. În prima perioadă petrecută la clubul lui Gigi Becali, între iulie 2017 și iulie 2018, Constantin Budescu a bifat 37 de meciuri jucate, reușind 13 goluri și 12 pase decisive.

Constantin Budescu ar putea debuta la FCSB chiar în derby-ul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 21:00.