Dan Petrescu a revenit oficial la CFR Cluj. Dani Coman a refuzat postul de preşedinte UPDATE

Gruparea CFR Cluj a anunţat oficial, marţi, revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei campioane.

31 aug. 2021, 15:06
Dan Petrescu a revenit oficial la CFR Cluj. Dani Coman a refuzat postul de preşedinte UPDATE

Dan Petrescu a revenit, oficial, pe banca celor de la CFR Cluj, în locul lui Marius Șumudică.  „Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj!  Tehnicianul care a câştigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia, iar noi, toţi cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” şi îi dorim multă baftă! Avem toată încrederea că prin experienţa şi devotamentul său, Dan Petrescu va reuşi să obţină şi în perioada care urmează performanţe notabile pe banca CFR-ului”, a anunţat CFR Cluj.

INTERVIU EXCLUSIV. David Popovici: Am înotat alături de titani ai înotului mondial. Mi-am câștigat dreptul de a fi acolo / Sunt recunoscut pe stradă, dar am rămas același licean care va împlini 17 ani

Clubul precizează că în zilele următoare va prezenta şi echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj. La CFR Cluj, Petrescu îl va înlocui pe Marius Şumudică, al cărui contract a fost reziliat sâmbătă.

Tot azi au semnat contractele cu CFR Cluj și secunzii „Bursucului”, Costin Curelea și Valeriu Bordeanu, împreună cu preparatorul fizic Bogdan Aldea.

Doliu în fotbal. Jucătorul de 23 de ani a murit subit pe teren. Ambulanţa a ajuns după 20 de minute

Dani Coman, în prezent președintele clubului AFC Hermannstadt, a refuzat postul de preşedinte, anunță GSP.ro. Dănuţ Coman a anunţat că nu va prelua funcţia de preşedinte al campioanei CFR Cluj, ci va rămâne în continuare conducătorul grupării FC Hermannstadt.

„Vreau să le mulţumesc  celor  de la CFR Cluj  pentru propunerea făcută, mai ales că vine din partea unui club care domină fotbalul românesc de ani buni şi este singurul care ne mai reprezintă şi în acest sezon în Europa. Foarte probabil aş fi mers la fosta şi următoarea campioană a Ligii I, dar am ales să nu părăsesc proiectul început la Sibiu, din câteva motive pe care vreau să le explic în continuare. Am promis celor de la FCH, la instalare, că-mi asum proiectul promovării, iar cuvântul dat domnilor Ştefan Băcilă, Claudiu Rotar şi Ciprian Fulea a fost decisiv în alegerea făcută în prezent. Cuvântul dat este mai important decât faima, banii, trofeele, de cele mai multe ori, deşi, repet, provocarea de a lucra la clubul momentului în fotbalul românesc este chiar una greu de nerefuzat. Fără a spune cuvinte mari, am simţit că cei de aici chiar doresc ca eu să rămân, am simţit emoţia colegilor din club, atunci când au apărut ştiri despre posibila mea plecare şi am decis că este important să le confirm încrederea acordată. Şi-au pus speranţe în mine pentru bunul mers al acestui proiect şi nu era momentul să plec după doar câteva luni, când de abia începem să punem bazele construcţiei. Am format această echipă alături de managerul sportiv, Radu Neguţ, cel care din aceeaşi funcţie a promovat în Liga 1 cu această echipă  în 2018, alături de care îmi doresc să lucrez şi să facem performanţă. Există o coeziune între patronat, conducere, staff tehnic şi jucători, s-a format un grup bun aici şi dorinţa mea este de a continua munca începută. A contat foarte mult pentru mine părerea lăsată de autorităţile locale, în frunte cu doamna primar. Am simţit că sunt alături de proiect, de fotbalul din Sibiu, că există voinţă, emulaţie. Voi continua pe acest drum, cu speranţa că lucrurile vor fi şi mai bine structurate şi ne vom realiza obiectivul! Sibiul are fotbal şi va avea!”, a declarat Coman, potrivit unui comunicat al clubului sibian.

Dani Coman urma să-l înlocuiască la CFR Cluj pe preşedintele Marian Copilu, demis odată cu antrenorul Marius Şumudică.