Alertă în Braşov! Un fost politician PSD a fost dat dispărut

Ofiţerii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Braşov au fost alertaţi după ce Constantin Chicuş, un fost consilier local PSD, nu a mai revenit la domiciliul său.

14 oct. 2021, 17:06
Alertă în Braşov! Un fost politician PSD a fost dat dispărut
foto: Brasov.net

Potrivit rudelor, Constantin Chicuş, fost politician PSD, a fost dat dispărut, după ce ar fi plecat miercuri, în jurul orei 16:00, pentru a se întâlni în zona gării Braşov cu un cunoscut. Tânărul de 340 de ani nu s-a mai întors acasă şi nu mai poate fi contactat de familie.

Surse apropiate de familie au precizat că fostul consilier local PSD urma să se întâlnească cu o altă persoană în centrul oraşului Braşov, însă nu a mai ajuns la a doua întrevedere. Potrivit cunoscuţilor, Constantin Chicuş ar fi avut datorii la cămătari, dar şi la bănci, notează Braşov.net.

Fost consilier local PSD, Constantin Chicuş este instructor sportiv şi arbitru de handbal.

Citeşte şi: Amenzi URIAŞE, între 50.000 şi 100.000 de lei, pentru şefii de spitale care nu controlează certificatele verzi ale personalului

Constantin Chicuş, fost politician PSD, a fost dat dispărut. Semnalmentele bărbatului

Autoritățile, familia și prietenii îl caută. Constantin Chicuș are următoarele semnalmente: înălțime 1,85 m, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi verzi, ten deschis.

Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care acesta le purta la momentul plecării. Tot ce știe este doar că bărbatul are asupra sa telefon mobil și acte de identitate.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citeşte şi: A treia zi consecutivă fără paturi în secţiile ATI COVID. Situaţie dezastruoasă în spitalele din România în plină pandemie