Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian face publică ultima convorbire cu artistul: Mi-a zis că îl stabilizează și vine acasă!

Constantin Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a povestit ultimele convorbiri cu artistul, dar și ce s-a petrecut la clinica privată unde acesta se trata.

08 nov. 2021, 16:44
Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian face publică ultima convorbire cu artistul: Mi-a zis că îl stabilizează și vine acasă!

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian face publică ultima convorbire cu artistul. Acesta a discutat și despre scandalul cu sora lui Petrică Mîțu Stoain.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian face publică ultima convorbire cu artistul: Mi-a zis că îl stabilizează și vine acasă!

”Petre mi-a spus că l-au consultat și totul e bine. După alte trei ore m-a sunat și a zis că e excelent. M-a sunat pe la opt și a zis cș se culcă, că e obosit. A fost ultima dată când am vorbit cu el. Sâmbătă dimineața m-a sunat nepoata să-mi spună că e la spitalul județean în Reșița. Mi-a spus ce s-a întâmplat, că l-au luat cu salvarea. Am urcat în mașină și am plecat spre Reșița.

Dar eu dimineaţa l-am sunat și am vorbit cu el și mi-a zis să stau liniștit, că nu are mare lucru, că îl stabilizează și îl duce înapoi, după aia pe la 10 si ceva l-am sunat iar și mi-a zis că e cu medicul, a închis. Fiica mea l-a sunat și ea și a vorbit cu doctorul și i-a zis că urmează să-l stabilizeze, nu mi-au zis că e în stare critică.

Eu cred 100% că nu trebuia să intre acolo din cauza problemelor cardiace. Eu când am plecat de la Reşiţa am stabilit cu sora lui următoarele: că vin la Reşiţa şi vin la firmă să vorbim despre costum. Acesta a fost ultimul cuvânt cu sora lui. Ăsta era planul, îl aduce acasă, nu era vorba de teatru, de Maria Tănase, când am ajuns pe la Orşova, ma suna ea ca nu-l mai aducem acasă că am vorbit cu Stoican şi îl ducem.”, a declarat acesta.

Interpretul Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață, pe 6 noiembrie, la Spitalul Județean din Reșița. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l salva.

Îndrăgitul rapsod Petrică Mâțu Stoian (61 ani) a fost internat astăzi la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, după un stagiu de recuperare post-Covid efectuat la Clinica de la Slatina Nera. Artistul a fost adus în această dimineață cu ambulanța la Reșița, după ce starea de sănătate a acestuia s-ar fi degradat.

Citește și: Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultimele clipe din viaţa artistului, relatate de medici: „Scuipa sânge, a fost intubat”