Constantin Enceanu, dezvăluiri despre căsnicia sa şi despre relaţia cu Petrică Mîţu Stoian: „Ne-au ieşit vorbe, dar eu l-am iubit ca prieten, ca frate”

Interpretul de muzică populară Constantin Enceanu a vorbit despre viața lui, despre femeile pe care le-a iubit, despre soția pe care o idolatrizează, dar şi despre relaţia cu Petrică Mîţu Stoian, despre care spune că l-a iubit ca pe un frate.

03 ian. 2022, 10:49
Constantin Enceanu, dezvăluiri despre căsnicia sa şi despre relaţia cu Petrică Mîţu Stoian: „Ne-au ieşit vorbe, dar eu l-am iubit ca prieten, ca frate”

Constantin Enceanu spune că îi este foarte greu să nu îl mai aibă aproape pe prietenul său Petrică Stoian, iar regretul său este că relaţia foarte strânsă dintre ei a dat naştere multor bârfe din partea unor oameni care nu le-au înţeles prietenia foarte strânsă.

Cântăreţul a povestit prima sa pasiune pentru o fată, eveniment petrecut în timpul efectuării stagiului militar, obligatoriu în vremea comunismului.

„Armata te face bărbat. Aici, la Turnu Măgurele, în armată, am cunoscut o fată. A fost prima mea dragoste. Era șatenă.

Eram cu un camarad de-al meu, iar comandantul de pluton avea un apartament în Turnu Măgurele. Ne-a trimis să îi zugrăvim casa. Dincolo de stradă era un cămin de elevi, de fete. Noi, pe acolo… De pe geam, am tot vorbit cu ele, le-am chemat la film, era jos un cinematograf.

Le-am invitat la film pe fete, am văzut ‘O floare și doi grădinari’. Toată lumea plângea pe acolo, noi de chicoteam și ne pupam în spate, pe ultimul rând, de se uita lumea la noi”, a dezvăluit Constantin Enceanu pentru Fanatik.

Așa cum se întâmplă adeseori, pasiunile din tinerețe nu sunt și cele mai stabile, iar după câteva luni, totul s-a terminat. ”Dar nu a fost să fie, după ce m-am eliberat, ne-am despărțit. Lavinia, că așa o chema, a rămas acolo”, mai spune Constantin Enceanu.

În ciuda faptului că a fost privit întotdeauna ca un bărbat frumos şi a celebrității câștigate ca artist, Constantin Enceanu nu a profitat prea mult când a venit vorba de cuceriri amoroase. Spune că a preferat liniștea și relațiile serioase.

”Eu nu am fost un Don Juan, nu mi-a plăcut… Nu am fost genul de om care să umble din floare-n floare. Eu când am avut o relație, am ținut foarte mult la ea. Sunt mai conservator din fire. Drept dovadă, am 37 de ani de căsnicie și nu mi-am înșelat niciodată nevasta”, mai spune Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, despre relaţia cu Petrică Mîţu Stoian: „Ştiu că ne-au ieşit vorbe, dar noi eram ca fraţii”

Și asta în ciuda faptului că, așa cum recunoaște cu seninătate, tentații au existat. Ba chiar au fost momente în care s-au făcut presiuni serioase să ”calce strâmb”.

”În meseria mea, chiar este greu, tentațiile sunt foarte multe. Am întâlnit femei care mi-au spus, în față, că nu plec de lângă ele până nu mă au. Le-am zis clar că sunt nebune și de fiecare dată am scăpat. Mi-am respectat, în primul rând soția, pentru că este o femeie cu adevărat extraordinară.

La începuturile noastre nici ea nu prea avea încredere în mine. Îi spuneau vecinele că m-au văzut la televizor cu una, cu alta, că puneam mâna pe ele, că râdeam cu ele. Ele nu știau că așa era jocul scenic, că jucam teatru”, povestește Constantin Enceanu.

De-a lungul anilor, despre Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian s-a tot discutat, bârfele șoptite de tot felul de răuvoitori, pe la colțuri, spunând că între ei ar fi mai mult decât o amiciție apropiată. Constantin Enceanu a vorbit, fără ascunzișuri, despre acest lucru și, revoltat, a respins discuțiile cu privire la relația cu regretatul său amic.

”E greu să spun cum e fără el (De Sărbătorile de Iarnă, n. red.) L-am iubit ca frate, ca prieten. Să știi, nu mă dau înapoi să vorbesc că ne-au ieșit vorbe, dar noi eram ca frații. Tată, încă o dată o spun: Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați. Iar cu asta am spus tot”, a spus Constantin Enceanu pentru sursa citată, lămurind, o dată pentru totdeauna, natura relației pe care a avut-o cu regretatul Petrică Mîțu Stoian.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, filmată de Revelion în ipostaze sexy de iubitul său, Felix Baumgartner FOTO+VIDEO