Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Ai lăsat jale și durere grea în urma ta… Mă gândesc la tine mereu”

Constantin Enceanu a transmis un mesaj emoționant pentru Petrică Mîțu Stoian. Artistul și-a anulat participarea la spectacol, din cauza unor probleme medicale, însă, a transmis un mesaj video, care a emoționat pe toți cei prezenți la Sala Palatului.

01 dec. 2022, 12:03
Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Ai lăsat jale și durere grea în urma ta… Mă gândesc la tine mereu”
Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru Petrică Mîțu Stoian. Sala Palatului a răsunat în aplauzele celor peste trei mii de spectatori la mesajul lui Constantin Enceanu. Artistul a primit de pomană de la Doru Gusman, la un an de la trecerea în neființă a bunului său prieten, un material din care să-și confectioneze ii.

Citește și: Constantin Enceanu îl atacă dur pe Grigore Leşe: „Mai și zice că are atâtea școli și facultăți”

Constantin Enceanu, mesaj emoționant pentru Petrică Mîțu Stoian

Petre, ce să spun despre tine? Că ai fost cel mai bun prieten al meu? Ce să spun despre tine, că mă gândesc la tine mereu? Ce să spun despre tine, Petre? Că împreună am cântat oamenilor cântece de dragoste și dor…

Ce să spun despre tine? Ai lăsat jale și durere grea în urma ta… Ce să spun despre tine, Petre? Că mi-e dor, mi-e dor, mi-e dor… și mai am multe de spus! Dar ți le voi spune când ne vom întâlni acolo, sus!”, este mesajul pe care Constantin Enceanu l-a transmis în timpul evenimentului de la Sala Palatului, scrie Starpopular.ro.

Petrică Mîțu Soian ar fi împlinit 62 de ani pe 18 septembrie, iar prietenul şi colegul său Constantin Enceanu îşi aminteşte cu lacrimi în ochi chefurile pe care le dădea artistul de ziua lui.

Îmi este dor de evenimentele unde cântam împreună, de glumele pe care le făceam la filmări și de telefoanele în care dezbăteam tot felul de subiecte și puneam țara la cale. Nici acum nu-mi vine să cred ca nu mai este. Ar fi făcut 62 de ani, ar fi fost încă tânăr.

La ultima aniversare i-am luat o geacă de piele drept cadou de ziua lui. De fiecare dată făceam petreceri la el acasă, dar nu sâmbătă sau duminică pentru că aveam evenimente. Invita câțiva prieteni apropiați și ne răsfăța cu tot felul de preparate, făcute chiar de el.  Îi plăcea să gătească și se lăuda cu ce făcea.

Ultima oară ne-a făcut supă de pasăre de curte, cu tăieței făcuți de el și friptură la cuptor cu tot felul de mirodenii”, povesteşte cântăreţul.