Constantin Enceanu a dat lovitura. Care este afacerea din care artistul scoate bani frumoși

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Constantin Enceanu a dat lovitura în afaceri. Artistul a investit 50.000 de euro într-un local care îi aduce profituri uriașe.

18 aug. 2022, 21:27
Constantin Enceanu a dat lovitura. Care este afacerea din care artistul scoate bani frumoși
Cât costă un meniu la restaurantul lui Constantin Enceanu

După 2 ani de pandemie în care evenimentele au fost amânate, artistul a profitat de faptul că viața a revenit la normal și a decis să investească într-un local.

Citește și Constantin Enceanu, situaţie penibilă la mare: „Eu nu am timp să stau numai la sală, să mă ocup de corpul meu”

Acesta se află la Filiași, județul Dolj și este locul unde artistul a investit aproximativ 50.000 de euro. În zona de restaurant se pot servi diverse bucate alese dar și meniul zilei care ajunge la 22 de lei. Cei care doresc să înnopteze în locația patronată de Constantin Enceanu, o pot face pentru suma de 300 de lei / noapte.

„Este un loc destinat pentru a petrece timpul liber, dar și pentru organizarea unor evenimente. Este deschis până la 12 noaptea în timpul săptămânii, iar în weekend până la 2 noaptea. Cazarea pentru o noapte este 300 de lei. Un meniu de prânz, cu ciorbiță și tocăniță, ajunge la 22 de lei.

S-au scumpit toate, și benzina și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%. O să fie o vară plină, avem foarte multe nunți și botezuri la restaurantul nostru din Filiași.

Dacă înainte organizam doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc”, a declarat artistul, potrivit ego.ro.

Fiind un tată exemplu și un bunic excepțional, Constantin Enceanu nu i-a uitat nici pe cei mici. Artistul a amenajat un loc destinat copiilor cu tobogane gonflabile și o tiroliană. De asemenea, în timp ce copiii se distrază, părinții se pot relaxa în voie. Cei mici sunt sub atenta supraveghere a personalului.

Citește și Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian. Gestul făcut în memoria regretatului artist