Constantin Enceanu, prima reacţie după acuzaţiile băiatului de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian

Constantin Enceanu, prima reacţie după acuzaţiile băiatului de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul nu a făcut nicio declarație oficială vizavi de declaraţiile lui Alin Gabriel, însă, indirect a răspuns, pe reţelele de socializare.

20 ian. 2022, 10:52
Constantin Enceanu, prima reacţie după acuzaţiile băiatului de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian

Constantin Enceanu, prima reacţie după acuzaţiile băiatului de suflet al lui Petrică Mîţu Stoian. Mama lui Alin Gabriel l-a acuzat că i-a pătat imaginea regretatului artist.

Cântăreţul de muzică populară nu a făcut nicio declarație oficială, însă a transmis un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook. Artistul nu poate trece peste pierderea bunului său prieten.

Citeşte şi: Constantin Enceanu, dezvăluiri despre căsnicia sa şi despre relaţia cu Petrică Mîţu Stoian: „Ne-au ieşit vorbe, dar eu l-am iubit ca prieten, ca frate”

Constantin Enceanu, prima reacţie

Constantin Enceanu a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care cânta alături de Petrică Mîțu Stoian. În dreptul postării, artistul a adăugat o descriere emoționantă.

Frățiorul meu cel bun”, a scris Constantin Enceanu pe Facebook.

Acuzații dure la adresa lui Constantin Enceanu

Mama lui Alin Gabriel, ‘copilul de suflet’ al lui Petrică Mîțu Stoian, a vorbit și despre colegul de breaslă a lui Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu. Aceasta susține că maestrul a avut prieteni care ar fi trebuit să îl ajute pe fiul ei, așa cum Mîțu Stoian i-ar fi rugat, dar nu s-a întâmplat.

De asemenea, femeia consideră că artistul Constantin Enceanu i-a pătăt memoria interpretului de muzică populară, după ce a făcut următoarea afirmație :’Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați‘.

Diferența între Maestru și acești. Asa zisi prieteni’ este ca Maestru a fost. OM, nu a uitat de unde a plecat și a ajutat mulți copii. Și oameni neașteptând nimic in loc, iar ceilalți au uitat de OMENIE, de unde au plecat și cine i-a ajutat.

Domnule, dacă erați prieten cu adevărat nu făceați asemenea declarații. Indiferent de ce vorbe va ieșise, punându-l pe Maestru intr-o situație urâta. Va rog sa nu mai dați cu pietre in copil, nu mai judecați copilul, este prea educat și cu mult bun simt pentru vremurile pe care le trăim„, a spus aceasta.