Constantin Enceanu pune capăt conflictului cu mama elevului lui Mîţu Stoian: „Este un subiect încheiat pentru mine!”

Cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu lasă în urmă cearta cu mama "copilului de suflet" al lui Petrică Mîțu Stoian. 

22 ian. 2022, 10:20
Constantin Enceanu pune capăt conflictului cu mama elevului lui Mîţu Stoian: „Este un subiect încheiat pentru mine!”

Constantin Enceanu vrea să oprească cearta publică cu mama „copilului de suflet” al lui Petrică Mîțu Stoian.

„Doamna respectivă este un subiect încheiat pentru mine! Nici nu-mi bat capul cu așa ceva! Nu, departe gândul! Postez doar ce e pentru mine, pentru cariera mea, pentru sufletul meu. Nu mă apuc să dau eu răspunsuri lumii. Ar însemna să stau doar pentru așa ceva! Am alte treburi de făcut! Lumea vorbește…Nu poți să astupi gura lumii!”, a spus Constantin Enceanu, pentru WOWbiz.ro.

Mama lui Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian, acuzaţii grave către Constantin Enceanu

Mama „copilului de suflet” a lui Petrică Mîțu Stoian i-a „înțepat” zilele trecute pe prietenii maestrului, care, spune ea, nu au vrut să îi ajute fiul la început de carieră. Petruţa Florentina Matei susţine că fiul ei este supus unui linşaj în mediul online, dar şi de către cei care i-au fost colegi de scena lui Petrică Mâţu Stoian. Printre ei şi Constantin Enceanu.

„S-a ajuns cu acuzațiile mult prea departe și anume „l-ai băgat in mormânt și acum râzi” și la amenințări de genul „ai sa vezi tu pe parcurs cine sunt eu”, sunt doar câte un exemplu din toate răutățile, acuzațiile și amenințările aduse copilului. Vreau să vă anunț pe aceasta cale că nu ne este frica decât de Dumnezeu şi că acuzațiile aduse trebuie demonstrate cu probe, iar de amenințări se ocupă organele abilitate”, susţine mama lui Alin Gabriel Matei.

„Vreau sa inteleaga toata lumea ca sunt mama si ma doare atata timp cat copilul meu nu a facut rau si nu a deranjat pe nimeni. Copilul meu nu a bagat pe nimeni in mormant, la iubit si l-a respectat pe acest om ca pe tatal lui. Copilul meu nu se va ridica pe spatele nimanui, asta trebuie sa inteleaga toti din folclor”, a declarat Petruta Florentina Matei pentru Star Popular.

Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, destăinuire tulburătoare. Mesajul cutremurător pe care artistul i l-a trimis pe telefon cu o zi înainte să moară

Petruţa Florentina Matei i-a adus totodată acuzaţii dure lui Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al lui Petrică Mâţu Stoian. Ca să pună punct zvonurilor conform cărora ar fi avut de împărţit cu Petrică Mâţu Stoian mai multe decat scena, Constantin Enceanu mărturisea într-un interviu că lui ii plac femeile: „L-am iubit ca frate, ca prieten. Să știi, nu mă dau înapoi să vorbesc că ne-au ieșit vorbe, dar noi eram ca frații. Tată, încă o dată o spun: Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați. Iar cu asta am spus tot!”.

Care era, de fapt, relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian. Băiatul de suflet al artistului face dezvăluiri

„Acel interviu exista, este dat dupa moartea lui Matu, m-a deranjat! Nu ma asteptam sa vina de la o persoana atat de apropiata. Indiferent cat de multe vorbe s-au spus, nu trebuia sa spuna lucrul asta. Nu e treaba mea, nu judec, eu fiind apropiata de maestru, nu as fi facut lucrul asta. Si nu-l voi face niciodata indiferent cate stiu si ni s-au spus. Fiecare isi traieste viata asa cum doreste, nu suntem in masura sa judecam pe nimeni. Noi trebuie sa acceptam omul de langa noi si sa-l iubim cu bune si cu rele”, a mai spus mama lui Alin Gabriel Matei.


loading...
Partenerii noștri