Care era, de fapt, relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian. Băiatul de suflet al artistului face dezvăluiri

Care era, de fapt, relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian. Alin Gabriel Matei, băiatul de suflet al artistului, a făcut noi dezvăluiri. Tânărul neagă un conflict dur între cei doi artişti de muzică populară.

19 ian. 2022, 12:56
Care era, de fapt, relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian. Băiatul de suflet al artistului face dezvăluiri
Care era, de fapt, relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian

Care era, de fapt, relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian. După moartea artistului au apărut informații potrivit cărora între cei doi exista o relație rece și că nu-și mai vorbeau, artistul simțindu-se umilit în mai multe rânduri de cea care, la un moment dat, i-a fost bună prietenă.

Citeşte şi: Steliana Sima, dezvăluire cutremurătoare despre ziua în care a murit Petrică Mîțu Stoian: „Am început să urlu, iar tata a crezut că am păţit ceva”. Ce s-a întâmplat în acea zi în casa părinţilor artistei

Care era, de fapt, relaţia dintre Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian

Alin Gabriel Matei, băiatul de suflet al cântărețului, a vorbit despre legătura mentorului său și Niculina Stoican. “E mult spus că erau certați. În societate, între oameni, există și neînțelegeri, discuții contradictorii.

Așa a fost și la ei, nu erau certați, nu știu să fi avut vreodată vreo ceartă, față în față, să își adreseze cuvinte grele. Erau moduri diferite de gândire, de viață, de muzică, de anturaj”, spus Alin Gabriel Matei, potrivit Fanatik.ro.

Prima iubită a lui Petrică Mîţu Stoian

Regretatul cântăreţ de muzică populară a fost căsătorit o singură dată, însă pe altă femeie a iubit-o foarte mult. Dezvăluise într-un interviu mai vechi că marea lui iubire a fost o tânără din satul lui natal, Isverna.

Cei doi s-au despărțit când au plecat la școală iar el a suferit foarte mult când aceasta i-a mărturisit că urmează să se căsătorească.

Prima mea dragoste… eram elevi, știi cum e… Îmi amintesc că am văzut filmul ”Dragoste la 16 ani”, era interzis tinerilor sub 18 ani. Am intrat prin spate, aveam o cunoștință la bilete, acolo. Eram împreună la acest film.

Fata era de la mine din sat, ne-am plăcut de ani de zile. S-a întâmplat că ea a plecat la Reșița, eu am plecat la Oțelu Roșu.

Drumurile noastre s-au despățit. Am ținut… am colaborat… Am ținut legătura, ne întâlneam în sat când veneam în vacanțe. Dar, probabil, așa a fost. Ea s-a căsătorit, eu nu m-am căsătorit mult timp. A fost, așa, o neîncredere. Am fost și afectat”, povestea Petrică Mîțu Stoian, în 2013, la emisiunea ”Povești de viață”, realizată de Aurelian Preda la Etno TV.