Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă scandalul. Cei doi artiști își aduc acuzații dure

Conflictul dintre Gheorghe Turda și Constantin Enceanu zguduie showbizul. Cei doi artiști continuă scandalul și își aduc acuzații dure.

12 sept. 2021, 11:52
Constantin Enceanu și Gheorghe Turda continuă scandalul. Cei doi artiști își aduc acuzații dure

Deși sunt unii dintre cei mai mari și, totodată, iubiți artiști din România, acest lucru nu-i împiedică să fie la cuțite. Constantin Enceanu și Gheorghe Turda sunt protagoniștii scandalului momentului din showbiz.

Cei doi artiști își aduc acuzații dure și nu se sfiesc să arunce cuvinte grele unul la adresa celuilalt. Totul a început în urmă cu o lună, la un eveniment, însă, deși timpul a trecut, cei doi nu au pus punct războiului.

După ce Gheorghe Turda a spus despre Constantin Enceanu că a ajuns falit, colegul său de breaslă a decis să-i închidă gura, precizând nu doar că nu este adevărat, însă o duce chiar cum nu se poate mai bine.

„Gheorghe Turda vorbește ziua ce visează noaptea. Păi, cum să fie așa? Vinerea, sâmbăta și duminica am avut și bodyguarzi la poartă, ca să nu intre lumea buluc, am 150 de locuri la piscină. Am încasări mari, o medie de 150 de milioane de lei pe zi. E inconștient, cum să spună să sunt falit? Vine lumea să mănânce, asta înseamnă faliment? Am 30 de angajați. Și, de atâta rău, cum zice că îmi merge, iată că am mai deschis și o tavernă în curtea localului. Vorbește gura fără el. Probabil e indivios că nu l-am chemat aici, ca să cânte, dar nu cânt nici eu, nu se pretează muzica populară. E un PUB, de fapt, cu un decor tineresc”, a declarat Constantin Enceanu.

Totodată, Gheorghe Turda spune, potrivit Spynews, că Enceanu ar fi invidios pe repertoriul și cariera sa și că din acest motiv ar fi început să-l vorbească urât pe la spate. Cum se va încheia, însă, conflictul dintre cei doi rămâne de văzut.