Scandal în lumea folclorului. Gheorghe Turda șterge pe jos cu Constantin Enceanu. „Urla bazaconiile lui. A fost obraznic. Toată lumea a rămas stupefiată”

Gheorghe Turda se află într-un scandal de proporții cu Constantin Enceanu. Cearta ar fi pornit de la repertoriul muzical.

16 aug. 2021, 20:45
Scandal în lumea folclorului. Gheorghe Turda șterge pe jos cu Constantin Enceanu. „Urla bazaconiile lui. A fost obraznic. Toată lumea a rămas stupefiată”

Gheorghe Turda

se află într-un război cu interpretul de muzică populară Constantin Enceanu. Legendarul artist Gherghe Turda i-a adresat mai tânărului său coleg de breaslă cuvinte extrem de dure despre cariera și viața lui profesională.

În plin sezon de evenimente, cei doi s-au întâlnit la o petrecere, iar acolo lucrurile ar fi degenerat în momentul când Gheorghe Turda a luat microfonul în mână.

Turda a povestit că îndată ce a început să cânte o doină,  Constantin Enceanu ar fi răbufnit, s-ar fi ridicat de la masă și ar fi început să țipe la el.

”Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Gheorghe Turda: „Ce pregătire muzicală are individul?!”

Gheorghe Turda a declarat despre comportamentul lui Constantin Enceanu că se crede o mare vedetă, vrea mereu să fie în centrul atenției, vrea să cânte el toate piesele și nu ține cont de faptul că este loc sub soare pentru toată lumea.

”Eu sunt cântăreţ de operă polivalent din multe puncte de vedere, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a adăugat Gheorghe Turda, potrivit SpyNews.


loading...
Partenerii noștri