Un candidat a uitat numele partidului din partea căruia candidează la Primăria Buzău VIDEO

Constantin Florescu, un fost consilier local ales pe listele PSD care a trecut recent la Partidul Mişcarea Populară (PMP), a uitat numele partidului din partea căruia candidează la Primăria Buzău. Politicianul a avut lapsus în plină conferinţă de prezentare a propriei candidaturi.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 06:00
Un candidat a uitat numele partidului din partea căruia candidează la Primăria Buzău VIDEO

„Astăzi declar oficial în fața tuturor cetățenilor buzoieni că accept candidatura pentru Primăria Buzău din partea partidului… partidului… Mișcarea Populară, România, partidul PMP”, a spus Constantin Florescu într-o conferință de presă la Buzău, aşa cum reiese din imaginile publicate pe Facebook de ziaristul Sebastian Silvestru.

Potrivit G4Media, Constantin Florescu a spus numele corect al PMP, numai după ce i-a şoptit o persoană aflată lângă el în prezidiu.

În noiembrie 2019, Florescu a plecat din PSD din cauza neînţelegerilor cu Constantin Toma, primarul Buzăului. El a anunţat că aşteaptă oferte de la celelalte partide pentru o susţinere la Primăria municipiului. Constantin Florescu a fost curtat de PMP, după ce toate celelalte partide au dezminţit că sunt interesate de colaborarea cu fostul magistrat.

Ciolacu: „PSD îşi doreşte alegeri pe 27 septembrie. Dacă se va prelungi starea de alertă, nu vom mai avea alegeri”