Constantin: Sorin Oprescu poate fi un candidat cu şanse la funcţia de preşedinte, poate cu cele mai mari şanse

Unul din obiectivele Uniunii Social Democrate este şi schimbarea regimului Traian Băsescu, a declarat premierul Victor Ponta la România TV. În opinia preşedintelui PC, Daniel Constantin, "Sorin Oprescu poate fi un candidat la preşedinţia României, cu şanse mari".

RomaniaTV.net
10 feb. 2014, 17:53
Constantin: Sorin Oprescu poate fi un candidat cu şanse la funcţia de preşedinte, poate cu cele mai mari şanse

„Uniunea Social Democrată (USD) conţine doar trei din cele patru partide din USL. Dar obiectivele noastre sunt 100% cele ale USL. Bineînţeles, şi schimbarea lui Băsescu este unul din obiective, întrucât este unul din obiectivele USL. Dar schimbarea pe care vrem s-o facem e de regim. El doar dezbină, dintr-un partid a făcut două PDL-uri”, a declarat premierul Victor Ponta.

În opinia preşedintelui PC, Daniel Constantin, „Sorin Oprescu poate fi un candidat la preşedinţia României, cu şanse mari”.

„Sorin Oprescu poate fi un candidat la preşedinţia României, cu şanse mari, poate cele mai mari. În momentul de faţă există anumite lucruri într-un protocol al USL. Dacă lucrurile vor degenera în USL, atunci ne gândim şi la alte variante. Da, domnul Oprescu e un candidat cu şanse foarte mari, dar USL are un candidat în acest moment”, a spus Daniel Constantin, la România TV.