Constantin: Trebuie obţinut un scor bun pe 25 mai ca să-l convingem pe Ponta să candideze la prezidenţiale

Preşedintele PC, Daniel Constantin, le-a spus miercuri, la Călăraşi, participanţilor la un miting al Alianţei PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, că pe 25 mai trebuie obţinut un rezultat bun astfel încât premierul şi liderul PSD Victor Ponta să fie convins să candideze la prezidenţiale, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
07 mai 2014, 17:01
Constantin: Trebuie obţinut un scor bun pe 25 mai ca să-l convingem pe Ponta să candideze la prezidenţiale

‘Trebuie, după alegerile din 25 mai, să-l convingem pe domnul prim-ministru să candideze la funcţia de preşedinte al României. Trebuie să scoateţi un scor bun pe 25 mai ca să-l convingem pe domnul Victor Ponta să devină preşedintele României’, s-a adresat liderul PC participanţilor la miting.

Potrivit acestuia, un al doilea motiv pentru care călărăşenii trebuie să voteze candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC este că patru dintre aceştia lucrează pentru agricultură.

‘Al doilea motiv pentru care trebuie să trageţi foarte tare în această campanie este acela că pe lista Alianţei PSD-UNPR-PC, în primele 15 locuri sunt patru candidaţi care lucrează pentru agricultură’, a mai spus preşedintele PC.