Constatin: PC susţine candidatul PSD la prezidenţiale doar dacă acesta se numeşte Ponta

PC susţine candidatul PSD la alegerile prezidenţiale numai dacă acesta se numeşte Victor Ponta, în caz contrar conservatorii au ca variantă un candidat propriu sau un independent, a declarat preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
23 iun. 2014, 14:59
Constatin: PC susţine candidatul PSD la prezidenţiale doar dacă acesta se numeşte Ponta

‘Probabil la Consiliul Naţional va fi şi o discuţie vizavi de susţinerea candidatului la funcţia de preşedinte al României. Decizia pe care eu am propus-o partidului e ca PC să susţină candidatul PSD numai dacă acel candidat se numeşte Victor Ponta. În caz contrar, sigur că va trebui să luăm în calcul ce opţiuni are PC, în acest sens chiar se fac şi anumite cercetări sociologice în interiorul partidului. Luăm în calcul mai multe posibilităţi, posibilitatea de a susţine în primul rând pe Victor Ponta, dacă va decide să candideze. O altă variantă poate fi şi de candidat propriu, altă variantă e de candidat independent, aşa cum cred eu că este cel mai bine în primul rând pentru această coaliţie – să susţină un candidat comun care să câştige alegerile’, a spus Constantin, la Palatul Parlamentului.

Constantin a arătat că pe 4 iulie, în şedinţa Consiliului Naţional, vor fi alese, în conformitate cu statutul, funcţiile de vicepreşedinte. ‘Am decis asupra unei structuri – şapte preşedinţi regionali şi 15 care vor coordona departamentele’, a precizat acesta.