Consultație medicală fără să ieși din casă. Profesori de renume în medicină oferă consultații la un click distanță

Imaginează-ți că în doar câteva ore sau chiar minute, ai acces la cei mai buni profesioniști în sănătate, atât din România, cât și din străinătate. Fără să stai la coadă pe un hol aglomerat sau să aștepți câteva luni pentru a avea acces la specialistul dorit. Astfel poți beneficia în confortul propriului cămin de o consultație medicală pentru problema pe care o dorești rezolvată. 

30 aug. 2021, 17:39
Consultație medicală fără să ieși din casă. Profesori de renume în medicină oferă consultații la un click distanță

Pandemia a schimbat fundamental obiceiurile fiecăruia dintre noi. Chiar dacă mulți am preferat să amânăm vizita la medic pentru a ne proteja sănătatea, pentru persoanele cu boli cronice, greu deplasabile sau care cu greu găsesc un loc liber, inclusiv în mediul privat, pentru o consultație medicală la un specialist pentru problema lor, a fost o adevărată provocare perioada pandemiei.

Astfel a luat naștere, sau mai degrabă a căpătat amploare, fenomenul numit telemedicină.

Cu un simplu clic pe ecranul telefonului, am reușit să depășim aceste bariere și am descoperit că lucrurile pot fi făcute și altfel în era digitală. De la cozile interminabile din spitale, listele imense de așteptare și programările făcute cu săptămâni sau chiar luni înainte, am ajuns să beneficiem de cele mai bune sfaturi medicale fără să ne deplasăm în afara casei, în cel mai scurt timp posibil.

Platforma de telemedicină sosmydoctor.com reunește nume importante din toate domeniile medicinei, atât din România, cât și din străinătate, care sunt la dispoziția pacienților pentru consultație medicală de specialitate. Aceasta se adresează pacienților din Europa, iar medicii de top sunt din România, Turcia, Italia, Germania, Marea Britanie și în curând chiar din America.

Noutatea acestei platforme este că poți găsi specialiști de top din întreaga lume, cu diverse specializări (Chirurgie, Obstetrică-ginecologie, Dermatologie, Pediatrie, Boli infecțioase, Urologie-nefrologie, Psihiatrie, Psihologie, Stomatologie, Nutriție și boli metabolice etc.) la un clic distanță, fără să te deplasezi, stând chiar în confortul casei tale.

Printre specialiștii care acordă consultații online video și audio pe platforma sosmydoctor.com se numără:

Prof. Dr. Canfeza Sezgin (unul dintre cei mai renumiți medici oncologi din Turcia)
Prof. dr. Tammam Youssef (specialist în chirurgia cardiacă pediatrică)
Dr. Oren Iancovici (medic specialist cardiolog)
Dr. Tudor Toma (specialist în pneumologie)
Prof. dr. Bogdan Geavlete (specialist în urologie)
Dr. Anca Alexa (specialist în pneumologie)
Dr. Radu Mirică (specializat în chirurgie generală și chirurgie metabolică)
Conf. univ. dr. Victor Costache (specialist în chirurgie cardiovasculară)
Dr. Radu Panțuru (specialist în chirurgie plastică)
Prof. dr. Irinel Popescu (profesor chirurgie generala, Chirurgie Hepatobiliopancreatica si Transplant Hepatic, Chirurgie Oncologica, Chirurgie Robotica)
Dr. Șerban Comșa (specialist în chirurgia vasculară)
Prof. dr. Tammam Youssef (specialist în chirurgia cardiacă pediatrică)

Un mare avantaj al acestei platforme de telemedicină este că vei ști de la bun început care este costul pentru consultația medicală la specialistul dorit, data și ora consultației, totul fiind la vedere. Costul și durata consultației sunt trecute în dreptul fiecărui specialist de pe platformă, plata urmând a fi efectuată online, prin card bancar sau PayPal.

Cât despre programare, uită de minutele în șir pierdute la telefon sau de statul la cozile imense la medicul de familie și ulterior la spital pentru a ajunge la specialistul care dorești să te consulte.

Este nevoie doar să îți faci un cont pe platforma sosmydoctor.com sau să descarci aplicația cu același nume din AppStore sau din magazinul Google Play, să selectezi medicul și specialitatea dorită, ziua și ora la care dorești să fii consultat.

Prin intermediul platformei sosmydoctor.com se pot face recomandări și programări la consultații propriu-zise, pot fi realizate monitorizări pentru pacienții consultați de medici din străinătate, fără a se mai deplasa acolo, se pot afla alte variante sau soluții terapeutice sau se pot pune doctorii în contact pentru ca medicul curant să nu aibă dubii legat de diagnostic.

De asemenea, se poate obține o a doua opinie medicală și se pot interpreta rezultatele analizelor și investigațiilor realizate anterior.

Exemplu de review lăsat de un pacient în urma unei consultații efectuate prin intermediul platformei de telemedicină sosmydoctor.com:

“Întâlnirea on line cu domnul doctor a fost excelenta si ne-a ajutat sa intelegem ce avem de facut in continuare. Am beneficiat de o reala consultatie, in toate aspectele ei: simptomatologie, istoric, tratament trecut si viitor, boli asociate si influentele acestora. In plus amabilitatea si profesionalismul domnului doctor au fost la un nivel foarte inalt. Va multumesc si va recomand!”.