Cristi BORCEA rămâne în închisoare. Decizia e DEFINITIVĂ

Publicat: Luni, 28 Aprilie 2014 10:00 // Actualizat: Luni, 28 Aprilie 2014 11:14 // Sursa: romaniatv.net

Curtea de Apel Bucureşti a respins, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată de Cristian Borcea împotriva deciziei prin care acesta a fost condamnat în dosarul transferurilor din fotbal.

CRISTI BORCEA rămâne după gratii. Decizia CAB este definitivă.

Musafir BOMBĂ pentru Cristi Borcea la PUŞCĂRIE. Uite cine L-A VIZITAT la Poarta Albă

Cristi Borcea a suferit, în martie 2012, o operaţie pe cord, apropiaţii acestuia spunând, imediat după ce omul de afaceri a fost încarcerat, că el are grave probleme de sănătate.

Cristian Borcea, alături de fraţii Ioan şi Victor Becali, se află încarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde execută pedepsele primite în dosarul transferurilor de jucători.

Alţi trei condamnaţi din dosarul transferurilor, respectiv Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos, sunt încarceraţi la Penitenciarul Rahova. Şi în cazul acestora, Comisia Penitenciarului Rahova a stabilit ca ei să efectueze pedepsele în regim închis de detenţie.

Gigi Neţoiu va executa pedeapsa tot în regim închis, el fiind încarcerat la Penitenciarul Craiova, unde există acest regim, iar Jean Pădureanu, în regim semideschis, la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe Jean Pădureanu la trei ani şi patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani şi opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, pe Cristian Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni, pe Victor Becali la patru ani şi opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, iar pe Gigi Neţoiu la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Cristi Borcea a vrut SĂ SE DESPARTĂ de Alina pentru Valentina Pelinel. DETALII-BOMBĂ

CAB i-a condamnat pe inculpaţi în funcţie de noul sau vechiul Cod penal şi de cererile pe care aceştia le-au făcut prin avocaţi la ultimul termen de judecată.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 apr 11:59
...a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua – la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar la FC Dinamo – 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali – 6 ani şi 4 luni, Victor Becali – 4 ani şi 8 luni. De asemenea, Jean...
28 apr 11:16
...formulată de Cristian Borcea împotriva deciziei prin care acesta a fost condamnat în dosarul transferurilor din fotbal. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Cristi BORCEA rămâne în închisoare. Decizia e DEFINITIVĂ la ...
28 apr 11:08
...de Cristian Borcea împotriva deciziei prin care acesta a fost condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, scrie RTV.NET. CRISTI BORCEA rămâne după gratii. Decizia CAB este...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H