Contextul astral al celei de-a doua jumătăţi a anului 2020 impactează puternic sectorul sănătăţii. Primele veşti bune, în mai 2021

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a dezvăluit, în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3, ce ne aşteaptă din punct de vedere astrologic în cea de-a doua jumătate a anului 2020. Potrivit astrologului, 2020 este unul dintre cei mai grei ani trăiți de umanitate. Sectorul sănătăţii va fi puternic impactat de contextul astrologic în cea de-a doua jumătate a anului 2020. Primele veşti bune vin abia în mai 2021.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 13:41
Contextul astral al celei de-a doua jumătăţi a anului 2020 impactează puternic sectorul sănătăţii. Primele veşti bune, în mai 2021

Cristina Demetrescu spune că anul 2020 a debutat anevoios și se va încheia la fel. Foarte important este să fim atenţi la deciziile pe care le vom lua de acum înainte, să chibzuim îndelung la ele, pentru că ele vor fi capitale pentru noi și pentru cei dragi.

Tot anul 2020 trebuie să fim atenţi la ce decizii se iau pentru toţi oamenii, că pot exista victime colaterale care nu sunt protejate. Despre harta României – la ora aceasta nu mai este Mercur retrograd, din 12 iulie nu mai este retrograd, dar el a retrogradat trei săptămâni pe casa bolilor, adică pe segmentul bolilor şi pot apărea nişte complicaţii. În plus, în această vară au mai fost nişte eclipse care s-au aşezat tot pe axa sănătăţii pentru România„, a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

Citeste si Ştiai că există a 13-a zodie? Află în ce perioadă este şi cum ţi se schimbă zodia

Veştile nu sunt foarte bune pentru ţara noastră, mai cu seamă în ceea ce priveşte sectorul sănătăţii. România se află, până în mai 2021, „pe zona bolilor lungi şi grele sau care pot să complice lucrurile„, spune astrologul.

Cristina Demetrescu spune că nu este cazul să ne aşteptăm la schimbări majore în sectorul sănătăţii până la sfârşitul acestui an şi asta deoarece „până pe 20 decembrie suntem într-o zonă de posibile focare de a se întâmpla lucruri care nu sunt tocmai bune„.

Astrologul spune că, până la sfârşitul acestui an, vom avea în continuare parte de restricţii şi că în noiembrie va fi ultimul val al pandemiei.

Cristina Demetrescu vine, însă, cu veşti bune pentru anul viitor. „Primele veşti bune vor veni probabil în mai 2021, care să producă această stare de relaxare. 2021 ar trebui să fie un an mai bun, e anul deciziilor inteligente, sper să se ia, cel puţin în ce priveşte economia. Şi dacă se reuşeşte, România are de câştigat„, mai spune astrologul.

Cât despre evoluţia ţării noastre pe plan socio-economic în acest an, Cristina Demetrescu spune că „vom supravieţui„: „Din punct de vedere social şi economic, vara aceasta probabil că economic vom supravieţui. E un an static, care nu ne ajută pe mulţi, că stăm într-o expectativă şi e greu să-ţi faci planuri de viitor”.