Continuă războiul de la FR Tenis. Ion Ţiriac, pus la colţ de un celebru ANALIST SPORTIV

Ion Țiriac, 82 de ani, noul preşedinte al FR Tenis, a câştigat războiul din instanţă cu Marius Vecerdea, finul lui Klaus Iohannis, dar este contestat acum de analistul sportiv Mihai Rusu.

27 iul. 2019, 15:16
Continuă războiul de la FR Tenis. Ion Ţiriac, pus la colţ de un celebru ANALIST SPORTIV

Mihai Rusu a comentat punctual declaraţiile lui Ion Țiriac.

„Ion Țiriac a spus că de patru ani Marius Vecerdea nu face decât să pună bețe în roate FRT. Țin să-i transmit faptul că, deocamdată, Marius Vecerdea a descoperit marile falsuri din FRT. Apoi, la punctul 2, Ion Țiriac spune că Marius Vecerdea a contestat Adunarea Generală a FRT atât cu 350 de membri, cât și pe cea cu 54 de membri, declarând că „îți dă ideea să te gândești puțin la cap”. Faptul că membrii falși au votat la alegeri nu înseamnă că Marius Vecerdea are ceva la cap. A treia teză a Ion Țiriac: „Dacă există o lege ea este egală pentru toată lumea!”. Sunt perfect de acord cu el”, a spus Mihai Rusu.

Ion Ţiriac, victorie uriaşă în INSTANŢĂ. Miliardarul a câştigat procesul cu finul lui Klaus Iohannis

„Din punct de vedere juridic, Marius Vecerdea a primit dreptate de la Curtea de Apel București, care a recunoscut încălcările flagrante ale Consiliului Director condus de George Cosac, Adrian Marcu și Răzvan Itu, dar și Ilie Năstase sau de Dumitru Hărădău. Conform documentelor trimise de către Marius Vecerdea la Tribunalul București, cred că există suspiciuni rezonabile referitoare la dizolvarea FRT și cele privind constituirea FRT. S-a constat că ar exista 3000 de afilieri false, care ar fi produs efecte la FRT, la fel ca la Adunarea Generală din 19 iunie 2019. Sunt 30 de cluburi departamentale care nu sunt înființate conform ordonanței 26/2000, ci prin dispoziții ministeriale sau guvernamentale. Apoi, se pare că trei delegați au votat pe fals: CS Dinamo Brașov (de unde vine George Cosac), club desființat prin ordin MAI în 2006, AS Segărceanu TC și CS Tomis Constanța, care nu există, dar au participat la Adunarea Generală”, mai susţine Mihai Rusu.

George Cosac aruncă BOMBA în procesul lui Ion Ţiriac. Cum a fost implicat Klaus Iohannis în scandalul de la Federaţia Română de Tenis

„Din punct de vedere moral noul dar, în același timp, vechiul Comitet Director acționează cu abuzuri, amenințări și intimidări la adresa lui Marius Vecerdea și a opoziției din FRT, formată din 12 cluburi private. De asemenea, ține ascunse deciziile Curții de Apel București, dezinformează opinia publică, iar rezultatele obținute de sportivi servesc drept autoprotecție pentru oamenii din fruntea FRT”, a concluzionat Mihai Rusu.