Ion Ţiriac, victorie uriaşă în INSTANŢĂ. Miliardarul a câştigat procesul cu finul lui Klaus Iohannis

Tribunalul Bucureşti a admis, joi, cererea de înregistrare a noii conduceri a FR Tenis, aşa cum a fost votată în Adunarea Generală extraordinară de alegeri, ţinută pe 19 iunie 2019.

RomaniaTV.net
25 iul. 2019, 14:31
Ion Ţiriac, victorie uriaşă în INSTANŢĂ. Miliardarul a câştigat procesul cu finul lui Klaus Iohannis

Federaţia Română de Tenis are, astfel, o conducere validată de instanţele judecătoreşti. Tot joi, instanţa a respins ca nefondate cererile de intervenţie ale cluburilor opozante Pamira Sibiu, Olimp şi Triumf. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de cinci zile.

George Cosac aruncă BOMBA în procesul lui Ion Ţiriac. Cum a fost implicat Klaus Iohannis în scandalul de la Federaţia Română de Tenis

Adunarea Generală a FRT l-a ales pe Ion Ţiriac în funcţia de preşedinte (32 de voturi), iar pentru cele patru posturi de vicepreşedinte opţiunile i-au vizat pe George Cosac (34 voturi), Răzvan Itu (28 voturi), Alina Cercel-Tecşor (28) şi Adrian Marcu (23).

Ion Ţiriac, atac la Marius Vecerdea: „Finul lui Iohannis se prevalează de asta şi îi sperie pe toţi. Să se liniştească, sau îl liniştim noi”

Principalul contestator al conducerii FR Tenis, Marius Vecerdea, finul lui Klaus Iohannis, a participat la alegeri in postura de candidat la ambele funcţii (preşedinte şi vicepreşedinte), dar nu a prins niciuna dintre liste. Ulterior, Marius Vecerdea a contesta în instanţă rezultatul alegerilor de la Federaţia Română de Tenis.