Continuă scandalul! George Simion susține că a ajuns la disperare: „Îl caut de 6 luni pe ministrul Virgil Popescu! / Se baricadează în birou!”.

George Simion a recunoscut. Îl „vânează" de șase luni pe Virgil Popescu, în care ar fi băgat frica, dar ministrul PNL de la Energie nu vrea să discute cu liderul AUR. 

05 dec. 2022, 20:11
Continuă scandalul! George Simion susține că a ajuns la disperare: „Îl caut de 6 luni pe ministrul Virgil Popescu! / Se baricadează în birou!”.

George Simion a oferit explicații suplimentare după ce s-a afișat la Ministerul Energiei, unde Virgil Popescu trebuia să susțină o conferințăd e presă. Liderul AUR a declarat că nu a avut de ales și a fost nevoit să apeleze la un astfel de gest, pentru că ministrul îl evită.

„Eu îl caut de șase luni pe ministrul Virgil Popescu. Am filmat de fiecare dată și mi s-a spus că n-ar fi în minister sau nu dorește să mă primească pentru că ar fi în alte întâlniri. Nu a dorit să aibă un dialog instituțional, a refuzat interpelările și invitațiile la ‘Ora Guvernului’, pe care grupul AUR le-a adresat.

Am epuizat toate căile parlamentare, așa că m-am prezentat frumos la această conferință de presă la Ministerul Energiei. Era singura cale prin care puteam da ochi în ochi. Nu s-a putut, s-a baricadat la dânsul în birou. Nu e nicio problemă, măcar știu cu siguranță că în urma accesului meu în Minister azi au auzit toți românii despre OUG pe care ministrul Popescu a dat-o pentru taxa pe soare”, a declarat Simion, pentru B1 TV.

 

Ce căuta George Simion la Ministerul Energiei

 

Liderul AUR a explicat care era, de fapt, motivul pentru care s-a prezentat la Ministerul Energiei.

„Conferința pe care voia să-o susțină dl Popescu era legată de mai multe aspecte, printre care cel pe care m-au mandatat alegătorii mei să-l investighez – taxa pe soare.

Ministrul a încercat să liniștească opinia publică, spunând că taxa nu va intra în vigoare până în 2026, dar nu înțelegem care e graba.

A spus că sunt eu trompetă rusească. Iar, cu altă ocazie, a spus că sunt prost, când eu l-am făcut hoț”, a mai precizat Simion.