Continuarea producţiei „Omul-lup/The Wolfman” se filmează în România

Reprezentanţii studiourilor româneşti au declarat că noua serie a producţiei "Omul-lup/The Wolfman" (2010), care i-a avut pe Anthony Hopkins, Benicio del Toro şi Emily Blunt în distribuţie, se filmează în România, la Castel Film.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 12:36
Continuarea producţiei „Omul-lup/The Wolfman” se filmează în România

Filmările au început cu aproximativ trei săptămâni în urmă, au mai spus reprezentanţii Castel Film. Aceştia nu au dorit să precizeze numele actorilor români implicaţi în proiect.

Continuarea filmului „The Wolfman”, care nu are deocamdată un titlu, va fi lansată direct pe DVD şi Blu-Ray, scrie The Hollywood Reporter.

Din distribuţia lungmetrajului care este filmat în România fac parte Steven Bauer („Scarface”), Ed Quinn („True Blood”) şi Nia Peeples („Pretty Little Liars”), alături de Guy Wilson, Adam Croasdell şi Rachel DiPillo. Filmul este realizat de Universal 1440 Entertainment, divizia de producţie a Universal Studios Home Entertainment.

Filmul spune povestea unui conte-vârcolac din secolul al XIX-lea. Atacurile vârcolacului îi fac pe oamenii din sat să se alieze, pentru a-l prinde şi pentru a primi recompensa pusă pe capul vârcolacului.

Regizorul filmului este Louis Morneau, care a mai semnat pelicule precum „Joy Ride II” şi „Hitcher II: I’ve Been Waiting/ Autostopistul II – Te-am aşteptat”.