Contrabandişti, opriţi cu focuri de armă

Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti. Poliţiştii din Iaşi au tras mai multe focuri pe un drum european pentru prinderea unor bărbaţi care aduceau ilegal ţigări din Republica Moldova.

RomaniaTV.net
04 mart. 2012, 10:53
Contrabandişti, opriţi cu focuri de armă

Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt IPJ Iaşi, a declarat, la România TV, că în incidentele de la Iaşi au fost implicaţi doi şoferi şi o femeie.

Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi luni Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii au intervenit sâmbătă după amiază, pe un drum european, pentru aplanarea unei altercaţii. Unul dintre şoferi a încercat să fugă motiv pentru care, pentru oprirea acestuia, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical. Şoferul a oprit maşina şi în portbagaj au fost găsite 40.000 de ţigarete.

Şoferul care a fugit iniţial va fi cercetat şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată(din data de 27 ianuarie a.c.) şi port fără drept de cuţit, potrivit IGPR.ro

„În momentul în care poliţia a intervenit unul dintre şoferi a încercat să părăsească locul. În maşină s-a găsit cantitatea de 2.000 de pachete de ţigări. S-a stabilit că altercaţia a pornit de la neînţelegri legate de tranzacţionarea ţigărilor. Cumpărătorii după ce au luat ţigările au refuzat să plătească”, a declarat Mădălin Ţăranu.