Candidat la preşedinţia Americii, acuzat de comportament sexual indecent

Publicat: Luni, 31 Octombrie 2011 12:50 // Actualizat: Luni, 31 Octombrie 2011 13:18 // Sursa: The Guardian

Presa americană a dezvăluit că Herman Cain, candidatul propus pentru Casa Albă de Partidul Republican, a fost acuzat, în 1990, de comportament sexual indecent asupra femeilor care i-au fost subaltern

Foto: Associated Press

Aspiraţiile prezidenţiale ale fostului afacerist Herman Cain, speranţa republicanilor pentru ocuparea fotoliului de la Casa Albă, ar putea fi puternic zdruncinate de ultimele ştiri din presa de la Washington potrivit cărora Cain este acuzat de comportament sexual indecent de către fostele sale colaboratoare, potrivit The Guardian.

Politico, un portal de ştiri american, a relatat că fostul afacerist a fost ţinta a cel puţin două reclamaţii de hărţuire sexuală semnate de femei care au lucrat la Asociaţia Naţională a Restaurantelor Americane în perioada în care organizaţia era condusă de Herman Cain.

În replică staff-ul de campanie electorală al lui Cain a calificat ştirile drept simple atacuri la persoană. Întrebat oficial de agenţia Associated Press dacă neagă acuzaţiile aduse lui Cain, JD Gordon , şeful de campanie al acestuia a spus, răspicat, "Da!".

Afro-americanul Herman Cain, un fost manager de succes, dar un necunoscut în politica de vârf, a crescut foarte rapid în sondaje în ultimele săptămâni, până la aproape 30%. Considerat "un alt Obama", conservatorul Herman se concentrează pe chestiuni economice şi nu are foarte multe cunoştinţe de politică externă. El şi-a câstigat sprijinul cu ajutorul aripii radicale a Partidului Republican.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H