Contract de nabab: Guardiola, 25 de milioane de euro pe sezon la Manchester City

După ce i-a anunțat pe oficialii de la Bayern Muchen că va încheia aventura la formația bavareză în vară, odată cu expirarea contractului, Josep Guardiola și-a găsit și un nou angajament: germanii de la Bild anunță că tehnicianul catalan a semnat deja cu Manchester City, pentru un salariu fabulos.

24 dec. 2015, 12:30
Contract de nabab: Guardiola, 25 de milioane de euro pe sezon la Manchester City

25 de milioane de euro pe sezon va câștiga Pep Guardiola (44 de ani), potrivit sursei citate, devenind, astfel, cel mai bine plătit antrenor din fotbal, cu o sumă dublă față de cea pe care o primește în acest moment la Bayern.

Cu o zi în urmă, o altă publicație germană, Kicker, anunța că Guardiola a semnat deja cu City. Guardiola îl va înlocui la City pe Manuel Pellegrini, al cărui contract expiră în 2017, dar care pare să se fi resemnat cu ideea că nu îl va și încheia. „Pep Guardiola va lucra aici. Nu ştiu dacă va fi în sezonul viitor la City sau la alt club, dar sunt sigur că într-o zi va veni în Premier League. Şi sper că va avea opţiunea de a veni la Manchester City. Spun asta pentru că iubesc clubul şi sper ca în viitor să poată lucra aici. Sunt sigur că va fi foarte important pentru club”, spunea Pellegrini, săptămâna trecută.