Contract incredibil de scurt. Barcelona a transferat un jucător, pe care l-a dat afară după o oră

Contractul lui Sergi Guardiola cu FC Barcelona a fost unul dintre cele mai scurte din istoria fotbalului, înţelegerea dintre părţi fiind ruptă după doar o oră.

29 dec. 2015, 08:44
Contract incredibil de scurt. Barcelona a transferat un jucător, pe care l-a dat afară după o oră

Nu oricine poartă numele Guardiola are fibră catalană. Dovada este Sergi Guardiola, jucătorul de 24 de ani, care evoluase la gruparea Alcorcon, din liga a doua spaniolă.

El a semnat luni cu FC Barcelona, dar la scurt timp fanii catalanilor au descoperti mai multe mesaje postat de Guardila pe Twitter, în 2013, în care acesta jignea Catalunia, declara că o susține pe Real Madrid și îl critica pe Messi, spunînd că strică jocul echipei. Astfel, conducerea Barcelonei a anunţat că va rezilia contractul lui Sergi Guardiola.

A fost o neînțelegere. Acele mesaje sînt din 2013, iar eu nici nu știam de existența lor. Cineva le-a pus pe profilul meu, dar nu am fost eu. Îmi cer iertare. Barcelona s-a comportat frumos cu mine. Le înțeleg decizia, dar chiar nu aș face așa ceva. Visul meu era să joc pentru Barcelona, dar acum s-a năruit„, a declarat fotbalistul.