Contre pe Facebook între Paleologu şi Lăzăroiu: Campania electorală a ARD este cam plicticoasă

Theodor Paleologu şi Sebastian Lăzăroiu au avut un schimb de replici pe Facebook, după ce deputatul PDL a scris că "un consilier prezidenţial trebuie să fie un om capabil să-şi ţină gura chiar când crede că ar avea ceva interesant de spus", Lăzăroiu replicând că "e bine" că ARD are candidaţi tăcuţi.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 20:44
Contre pe Facebook între Paleologu şi Lăzăroiu: Campania electorală a ARD este cam plicticoasă

Un consilier prezidenţial trebuie să fie un om capabil să-şi ţină gura, chiar când crede că ar avea ceva interesant de spus„, a scris Theodor Paleologu, pe Facebook.

Aud asta de vreo 5 ani, în general, de la PSD şi PNL. Dar e bine că avem candidaţi ai ARD tăcuţi„, a replicat Lăzăroiu.

Deputatul PDL i-a răspuns consilierului prezidenţial că „nu e o chestiune partizană, ci o chestiune de principiu”, „iar candidaţii, prin forţa lucrurilor, nu sunt tăcuţi: vorbesc cu oamenii, ascultă, discută etc.”.

„Mă bucur. Nu ştiu însă de ce toată lumea mă opreşte pe mine pe stradă să-mi spună că ARD are candidaţi impotenţi. Le-am explicat că eu nu sunt din ARD„, a continuat Lăzăroiu, Paleologu replicând că e mult spus „candidaţi impotenţi” şi că unii sunt mai buni, alţii mai puţin.

E adevărat că avem o campanie cam plicticoasă, dar motivul e altul, după părerea mea„, a adăugat deputatul PDL, candidat pentru un nou mandat.

Lăzăroiu a răspuns că ştie şi el aceasta şi a precizat că a citat doar ce îi spune lumea pe stradă în ultima vreme.

Pe de altă parte, aşa cum reiese dintr-o serie întreagă de declaraţii ale unor lideri USL, au de gând să-l suspende din nou pe Băsescu, ceea ce este, evident, culmea prostiei„, a mai scris Paleologu, Lăzăroiu răspunzând că el crede că aceştia nu vor mai merge la o nouă suspendare, „dar e bine să ştie toată lumea consecinţele”.

„Depinde de scorul cu care vor câştiga. La noi cele mai mari prostii sunt posibile. Eu eram convins încă din iunie că-l vor suspenda pe preşedinte pe baza unui simplu considerent: dacă e o prostie de făcut, sigur o vor face„, a continuat Paleologu, Lăzăroiu răspunzând că „între timp au mai învăţat şi ei”. „Unii da, alţii chiar sunt incorigibili…Nu neglija factorul «fandacsie». Conu’ Leonida avea mare dreptate„, a conchis Paleologu.