Controale în mijloacele de transport în comun din sectorul 5. Mai mulţi călători nu aveau măşti sau bilete

Controlorii si politia locala au facut verificari in mijloace de transport in comun, in sectorul 5. Mai mulţi călători au fost daţi jos pentru că nu aveau bilete sau masti.

27 nov. 2020, 11:25
Controale în mijloacele de transport în comun din sectorul 5. Mai mulţi călători nu aveau măşti sau bilete
Controale în mijloacele de transport în comun din Bucureşti

Controale în mijloacele de transport din sectorul 5. Poliţiştii locali şi controlorii au făcut verificări, vineri dimineaţă, în mijloacele de transport în comun din sectorul 5 al Capitalei.

Controale în mijloacele de transport din sectorul 5. Scandal între călători şi controlori

Pentru că nu aveau bilete sau măşti de protecţie, mai mulţi cătători au fost daţi jos din mijloacele de transport în comun, moment în care a izbucnit un adevărat scandal între călători şi cei care făceau verificări.

Controalele din mijloacele de transport în comun se fac după ce, vineri dimineaţă, un bărbat a tras într-un tramvai. Incidentul s-a petrecut  în jurul orei 10, într-un tramvai de pe linia 7, care se deplasa pe Șoseaua Viilor, către Șoseaua Progresului. Un proiectil a intrat pe un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă.

Împușcăturile au fost raportate prin apel la 112.

Circulaţie blocată în centrul Bucureştiului. Zecii de troleibuze au fost oprite pe traseu

Circulaţia este blocată

, vineri dimineaţă, în centrul Bucureştiului. Mai multe trolee nu mai pot cicula din cauza unei avarii la reţeaua de electricitate.

Circulaţie blocată în centrul Bucureştiului, vineri dimineaţă, dupa ce mai multe troleibuze au ramas oprite pe sensul spre Universitate. Totul s-a întâmplat din cauza unei avarii la reteaua electrica a STB.

Portiunea afectata a fost intre Foisorul de Foc si Universitate. Zeci de troleibuze au fost oprite pe sensul spre Universitate. Compania STB a anuntat ca repara linia electrica rupta.

Circulaţie blocată în centrul Bucureştiului. Liniile 55, 66, 70 si 90,  blocate
„Liniile 55, 66, 70 si 90 – blocate. Cauza: intreruperea tensiunii in reteaua de alimentare, pentru remedierea avariei de la Foisorul de Foc”, a scris STB pe Twitter.