Controale în pieţele din Bucureşti. Comercianţii au abandonat marfa pe tarabe şi au fugit

O amplă acţiune de control a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în pieţele din Sectorul 4 din Capitală unde mai mulţi comercianţi şi-au abandonat marfa pe tarabe şi au fugit. 

06 aug. 2016, 07:05
Controale în pieţele din Bucureşti. Comercianţii au abandonat marfa pe tarabe şi au fugit

Acţiunile de control în pieţe au demarat, sâmbătă dimineaţă, din dispoziția primarului Sectorului 4 Daniel Băluță care a anunţat că acestea vizează eradicarea comerțului ambulant, respectarea curățeniei pe domeniul public, a normelor privind siguranța în construcții, a celor de igienă alimentară și asigurarea unui comerț corect, curat și civilizat.

La verificări au participat şi reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, care au acţionat alături de 100 de politiști locali, inspectori ai serviciilor Comercial și Disciplina în Construcții și reprezentanți ai Biroului Corp Control Administrația Piețelor și Corp Control Primar.

Potrivit România TV, la vederea poliţiştilor, mai mulţi comercianţi care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi-au abandonat produsele pe tarabe şi au fugit din calea inspectorilor de control.