Controlori de pe mijloacele de transport din Timişoara, agresaţi în timpul serviciului

Un individ i-a pulberizat cu spray lacrimogen în faţă unui tehnician de la RATT Timişoara, iar un alt controlor a fost lovit cu pumnul de un călător, informează tion.ro.

RomaniaTV.net
27 ian. 2012, 12:01
Controlori de pe mijloacele de transport din Timişoara, agresaţi în timpul serviciului

În cursul zilei de joi, în Piaţa Traian din Timişoara, într-o staţie RATT, un bărbat a atacat un tehnician RATT care se afla în timpul serviciului şi i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă. Poliţiştii care patrulau în zonă, l-au identificat pe agresor şi au mai descoperit asupra lui şi un baston telescopic. Bărbatul a fost dus la Secţia 1 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Un incident asemănător s-a petrecut şi vineri, când un controlor RATT a fost lovit cu pumnul în faţă de un călător în tramvai.

Au fost demarate anchete la nivelul RATT în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor în care s-au produs cele două evenimente.

La rândul lor, şi călătorii acuză controlorii de comportament agresiv.

„Au urcat la staţia Maria doi controlori. În gura mare i-a zis unul celuilalt „nu cred că fac nici 100 de lei azi”. În tramvai au provocat aceşti doi indivizi un scandal destul de mare. Unul din ei a şi jignit mai mulţi călători, pentru că au încercat să ia apărarea femeii care nu avea biletul făcut că acel ‘unic’ validator din tramvai nu valida bilete. În staţia Bălcescu au şi dat-o jos din tramvai neascultând pe nimeni, bineînţeles cu cuvinte colorate. Erau ca doi bătăuşi. Se vedea că sunt puşi pe certuri, cu orice preţ vroiau să facă bani, nu erau însoţiţi de poliţişti şi, cel mai important, nu s-au legitimat”, a povestit un călător pe forumul de la RATT.