Controverse uriaşe în jurul morţii unei cunoscute actriţe, la doar 33 de ani. Iniţial s-a crezut că a fost ucisă, ce s-a descoperit însă la autopsie

Actrița indiană Arya Banerjee a fost găsită moartă în reședința sa din Calcutta. Vedeta avea 33 de ani, iar dacă iniţial s-a mers pe varianta unui omor, ulterior poliția a exclus-o, după ce au venit rezultatele autopsiei.

14 dec. 2020, 12:52
Controverse uriaşe în jurul morţii unei cunoscute actriţe, la doar 33 de ani. Iniţial s-a crezut că a fost ucisă, ce s-a descoperit însă la autopsie

Şeful Poliţiei din Calcutta a declarat presei că Arya Banerjee nu a fost ucisă, iar autopsia a relevat că ea suferea de ciroză hepartică şi consumase o cantitate impresionantă de alcool înainte de a muri. „Nu a fost un caz de omucidere. Alcoolul era în cantitate mare în stomacul său la momentul morții„, a mai spus acesta, citat de firstpost.com.

Banerjee obișnuia să rămână singură la reședința ei, dituată în Parcul Jodhpur, din Calcutta, numai împreună cu animalul ei de companie. Când femeia de serviciu nu a mai putut lua legătura cu ea, a cerut ajutorul vecinilor, care, de asemenea, nu au reușit să dea de ea. În cele din urmă, poliția a fost chemată la fața locului, iar ușa apartamentului la etajul trei, unde locuia actrița, a fost spartă. Ea a fost găsită decedată, iar primele suspiciuni au fost că ar fi fost ucisă.

Citeşte şi Actriţă moartă de Covid, la 34 de ani. Şocant, soţul a părăsit-o când ea se afla pe patul de spital

Vecinii spun că vedeta era o fire retrasă, căreia nu îi plăcea să stea la discuţii şi nici nu primea musafiri.

Actriţă şi model, în vârstă de 33 de ani, Arya Banerjee a jucat în numeroase filme de la Bollywood, inclusiv LSD: Love Sex AurDhoka (2010) și Dirya Picture (2011), a lui Vidya Balan. Ea a apărut și în unele episoade ale serialului Savdhaan India.