Conturile Episcopiei Huşilor, blocate de un preot caterisit. Părintele şi-a recuperat 15.000 lei

Contul Episcopiei Huşilor a fost blocat de un preot caterisit. Părintele din Vaslui a fost exclus din biserică în urmă cu doi ani însă a obţinut în instanţă 15.000 lei, bani care i-au fost opriţi pe nedrept din salariu. Astfel, episcopia s-a trezit cu toate conturile blocate.

02 iun. 2015, 07:53
Conturile Episcopiei Huşilor, blocate de un preot caterisit. Părintele şi-a recuperat 15.000 lei

Episcopia Husilor a suferit o grea înfrângere în instanţă. Preotul Lucian Botez şi-a recuperat banii datoraţi de Episcopie, cu ajutorul executorului judecãtoresc. Episcopia Huşilor s-a ales astfel pentri a cincea oară cu conturile blocate în disputa cu preotul Botez, întrucât a pierdut toate procesele pe care le-a dus cu acesta.

Citeşte şi Un FALS PREOT a înşelat sute de oameni disperaţi: Face o grămadă de bani din dezlegări şi exorcizări VIDEO

Nu au fost, practic, importanţi banii în sine, ci faptul cã era timpul să se arate un mod de a acţiona. Nu era corect să se folosească documente contabile cu semnături falsificate şi multe alte asemenea lucruri.

Procesul în civil a fost început în 2011, dar a fost suspendat cam 2 ani, întrucât a fost şi un dosar penal, privind semnăturile false fãcute la contabilitate. Cum, în cele din urmã, contabilele au recunoscut că semnau în locul nostru, au primit doar o amendã. Procesul civil a continuat insă şi, iată, s-a finalizat acum, cu această executare silită„, a spus preotul Lucian Botez, după ce şi-a primit cei 15.000 lei.