Conversații halucinante între Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Cum a făcut-o de râs acesta în mediul online

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau un cuplu extrem de fericit. În ultima perioadă cei doi s-au tot certat, iar recent fostul iubit a făcut-o de râs în mediul online.

14 nov. 2022, 14:06

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau un cuplu extrem de fericit. Dragostea e și frumoasă, însă uneori poate să fie și anevoioasă. Deși între Cristina Cioran și Alex Dobrescu lucrurile mergeau foarte bine, cei doi au ajuns să își aruce vorbe grele.

Cum au ajuns să se certe cei doi

Zilele trecute, Alex Dobrescu surprindea pe toată lumea după ce spunea sus și tare că s-a despărțit de Cristina Cioran. De atunci lucrurile au luat o întorsătură total neobișnuită. Acesta a avut probleme cu poliția după ce a dat o petrecere. Sătulă de toate aceste lucruri, Cristina Cioran i-a trimis acestuia o serie de mesaje în care îl acuză că lumnea nu știa de el până să fie iubitul ei. Alex Dobrescu nu a stat cu mâna în sân și a hotărât să o facă pe aceasta de râs în mediul online. Mai exact, a decis să posteze pe Instagram mesajele pe care aceasta i le-a trimis cu intenția de a le arăta și celorlalți cum este jignit.

Citește și: Piața imobiliară se contractă. Românii au cumpărat mai puține case, apartamente și garsoniere în 2022

Cum s-au cunoscut cei doi

Toate poveștile de dragoste încep frumos, însă unele dintre ele cum este cazul celor doi se termină și de multe ori chiar urât. Mai ieri își jurau iubire veșnică, iar acum se ceartă și par de neîmpăcat.

Ne-am cunoscut la o petrecere de ziua cuiva, ne-am distrat… A fost fun. Pur şi simplu, am intrat în vorbă… Eu cred în întâlniri. Nimic nu este întâmplător şi orice întâlnire este foarte importantă. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi. Când l-am văzut prima oară, mi s-a părut foarte amuzant, ne-am lipit unul de altul, dar nu era nicio legătură sentimentală atunci, pe loc. După care ne-am reîntâlnit”, a spus  Cristina Cioran pentru okmagazine, în urmă cu ceva vreme.

Alex Dobrescu susținea pe atunci că cei doi  sunt deja ca o familie lăsând să se înțeleagă că relația dintre cei doi este una cât se poate de serioasă.

,,Numai că noi suntem ca şi cum am fi deja căsătoriţi. Am tot cerut-o! Am în minte şi locaţie, şi tot, dar mai aşteptăm”, a spus acesta.

Citește și:Femeia care ar fi comis atentatul de la Istanbul este din Siria! Bomba detonată de ea în Piața Taksim a ucis șase oameni și a rănit alți 81