Cooking caritabil la Casa Regală pentru bătrânii nevoiaşi VIDEO

Mai mulţi bloggeri şi-au unit forţele şi au organizat un cooking caritabil la Palatul Elisabeta pentru 50 de bătrâni care sunt singuri de sărbători. Totul a fost supervizat de principesa Margareta.

16 dec. 2014, 21:25
Cooking caritabil la Casa Regală pentru bătrânii nevoiaşi VIDEO

Pentru al treilea an consecutiv, Electrolux şi ASR Principesa Margareta au organizat, cu sprijinul bloggerilor, un cooking caritabil la Palatul Elisabeta în după-amiaza de 16 decembrie. Au fost pregătite mâncăruri pentru bătrânii singuri, beneficiari ai programului „Niciodată Singur”, derulat de Fundaţia Principesa Margareta a României.

Înainte de a participa la acest cooking de la Palatul Elisabeta, unde au pregătit o masă de sărbătoare pentru bătrânii singuri, Ariel Constantinof, Cătălina Zaharescu-Tiensuu, Andreea Pietroşel şi Cristina Tohărean, respectiv www.arielu.ro, www.kissthecook.ro, www.pietricel.ro şi www.cookbau.ro au luat parte la o competiţie culinară în care şi-au demonstrat măiestria în bucătărie, potrivit evz.ro. Pe echipamente Electrolux au fost pregătite astfel somon în crustă, legume la cuptor, cheesecake, negresă de post sau bulgur cu ciuperci, în 50 de porţii, o bucurie de Sărbători pentru persoanele în vârstă care nu au familie. Toate porţiile au ajuns la aceste persoane cu ajutorul voluntarilor din cadrul programului „Niciodată Singur”.