Copii abandonaţi în curtea unui spital. La gâtul băiatului era un bileţel cu un mesaj emoţionant

Un bebeluş de numai de 2 luni şi sora lui, de 1 an şi jumătate, au fost abandonaţi în curtea spitalului din Baia Mare. Un bărbat i-a lăsat într-un cărucior cu un bileţel agăţat de o hăinuţă în care erau datele mamei şi ale copiilor, dar şi un mesajul.

RomaniaTV.net
25 sept. 2015, 13:36
Copii abandonaţi în curtea unui spital. La gâtul băiatului era un bileţel cu un mesaj emoţionant

Un băiețel de două luni și o fetiță de un an și patru luni au fost găsiți într-un cărucior abandonați de părinți în imediata apropiere a Unității Primire Ugență (UPU-SMURD) a Spitalului Județean Baia Mare. Angajatul firmei de securitate a fost cel care a văzut căruciorul cu cei doi copilași și a alertat medicul de gardă a UPU. Potrivit actualmm.ro, micuții au fost duși înăuntru, examinați medical şi internați pe secția de Pediatrie Copii.

Medicii au găsit un bilețel, la gâtul unuia dintre copii, în care erau scrise toate datele de identificare ale micuților, dar și ale mamei copiilor: Mama este din orașul Jibou (județul Sălaj) și are 30 de ani. Fetița de un an și patru luni se numește Andreea Roberta Kis, iar băiețelul de două luni se numește Ramon Kiss. La finalul bilețelului era scris următorul mesaj „Vă rog aveți grijă de ei. Dumnezeu să vă ajute!”.

Vezi şi: Trei fraţi între doi şi 10 ani, găsiţi ABANDONAŢI pe câmp, la 35 de grade, în Vaslui

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Maramureș au fost sesizați despre acest caz și au aflat că micuții au fost abandonați de un bărbat, concubinul mamei. Femeia i-a lăsat în grija bărbatului spunându-i că merge pentru câteva zile din oraș. Cum bărbatul nu s-a descurcat mai ales cu bebelușul acesta s-a gândit să îi lase în grija unor persoane specializate.

Mama copilașilor nu a fost găsită. Cel mai probabil cei doi vor ajunge în grija statului, la un asistent maternal.

Vezi şi: Plânsetul acestui copil abandonat a atras o creatură în noapte. Nu veţi crede ochilor cine a venit la el