Copii agresaţi de îngrijitoare la o creşă din Năvodari: „Dacă te mai mişti de pe oliţă te bag cu capul în ea!”. Poliţia face anchetă

Poliţiştii constănţeni fac cercetări după ce două îngrijitoare de la o creşă din Năvodari au fost acuzate că au agresat fizic şi verbal doi copii, în vârstă de doi ani şi jumătate. Faptele au fost descoperite după ce un părinte i-a pus copilului un dispozitiv de înregistrat.

RomaniaTV.net
07 mai 2019, 07:23
Copii agresaţi de îngrijitoare la o creşă din Năvodari: „Dacă te mai mişti de pe oliţă te bag cu capul în ea!”. Poliţia face anchetă

O înregistrare de o oră în care se aude cum îngrijitoarele îi umilesc pe copii. Unii ar fi fost şi loviţi. Materialul a fost obţinut după ce părinţii ar fi avut câteva bănuieli. Ca să afle adevărul, unul dintre ei a montat un sistem audio în interior.

Dă pe faţă cu apă din toaletă! Dacă te mai mişti de pe oliţă te bag cu capul în ea! Să stai cu capul, nu cu fundul! (…) Numai figuri ai în cap! Fir-ai a naibii de zăpăcită, în ce hal poate să alerge, şi umflatul ăsta se ia după ea”, sunt vorbele pe care le auzeau copii de doar 2 ani din partea unor îngrijitoare la o creşă din Năvodari. 

Două îngrijitoare de la o creşă din Năvodari sunt acuzate că, în 24 aprilie, au agresat fizic şi verbal doi copii.

Luni seara, mamele celor doi copii de la creşa respectivă au depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au început cercetările pentru comiterea infracţiunii de purtare abuzivă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal cu privire la această faptă şi fac investigaţii în acest caz pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

Imaginile de pe camerele de supraveghere urmează să fie şi ele verificate. Creşa se află în subordinea Primăriei.