Copii de un an şi doi ani, DESFIGURAŢI de un pitbull. Vezi unde s-a întâmplat VIDEO

Doi copii cu vârste de unul şi doi ani au fost desfiguraţi de un pitbull. Aflaţi într-o vizită cu părinţii în casa unui prieten, micuţii au fost atacaţi din senin de câinele gazdei.

RomaniaTV.net
24 apr. 2013, 14:22
Copii de un an şi doi ani, DESFIGURAŢI de un pitbull. Vezi unde s-a întâmplat VIDEO

Animalul s-a năpustit asupra celor doi copii şi a început să-i muşte de faţă şi de membre. Un alt copil, ceva mai mare, a asistat îngrozit la întreaga scenă şi a povestit cele văzute: „Câinele l-a muşcat pe unul dintre copii de faţă, iar când au încercat să-l dea jos de pe el celălalt copil a fost muşcat. S-a dus la copilul cel mic, iar apoi l-a muşcat din nou pe celălalt”.

Cei doi copii au fost transportaţi de urgenţă la spital, cu răni grave, dar nu au avut nevoie de internare, fiind trimişi acasă imediat după ce au fost cusuţi. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat pentru producerea tragediei, în timp ce câinele pitbull a fost închis într-un adăpost pentru animale. Patrupedul nu va fi, însă, eutanasiat, conform practicilor comune, deoarece se consideră că nu s-a produs nicio infracţiune. Astfel, patrupedul va fi lăsat să se întoarcă acasă, dacă în cele 10 zile în care comportamentul său va fi monitorizat la adăpost nu va da semne de agresivitate.

CITEŞTE ŞI: Cât de puternic este un pitbull? Suficient cât să tragă o maşină VIDEO