Copii traumatizaţi în Vaslui, după ce un poliţist i-a pus să care un mort cu pătura: Decedatul ar fi deschis şi un ochi în timpul transportului!

Doi minori din Vaslui au fost de-a dreptul traumatizaţi după ce un poliţist i-a pus să care un mort cu o pătură.

26 mart. 2021, 15:35
Copii traumatizaţi în Vaslui, după ce un poliţist i-a pus să care un mort cu pătura: Decedatul ar fi deschis şi un ochi în timpul transportului!

Copii traumatizaţi în Vaslui, după ce un poliţist i-a pus să cară un mort cu pătura. Bărbatul este acum cercetat de poliţişti . Mai mult decât atât, unul dintre băieţi, în vârstă de 17 ani, a suferitun adevărat şoc şi a avut nevoie de consiliere psihologică.

Copii traumatizaţi în Vaslui, după ce un poliţist i-a pus să cară un mort cu pătura: Decedatul ar fi deschis şi un ochi în timpul transportului!

În luna mai a anului trecut, poliţiştii au anchetat un caz de deces în câmp. După ce procurorii au terminat ancheta, poliţistul le-a solicitat celor doi copii, care jucau fotbal în apropiere, să aducă o pătură şi să care cadavrul acasă la cel decedat.

Citeşte şi: Scandal monstru în Parlament la dezbaterile pe tema desfiinţării SIIJ. Preşedintele Înaltei Curţi şi al CSM au părăsit sala. UPDATE: Proiectul a fost adoptat în Comisia Juridică
Cei doi copii au luat cadavrul şi l-au dus pe prispa casei. În momentul în care l-au aşezat, unul dintre băieţi a observat că mortul ar fi deschis ochii. Din acel moment, tânărul a trecut prin mari traume psihice. Spune că nu putea dormi noaptea, avea coşmaruri. A fost nevoie de intervenţia unui medic psihiatru, tocmai pentru a-şi rezolva problema.

Nici acum nu se simte prea bine pentru că noaptea, atunci când plouă sau când aude de morţi, are coşmaruri, spune Antena 3.

Poliţistul este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Nu s-a luat deocamdată nicio măsură împotriva sa. Familia tânărului care a rămas cu traume în urma evenimentului a depus plângere împotriva poliţistului.

Citeşte şi: Bătaie cu poliția la protestele britanicilor împotriva restricțiilor. Ofițerii au fost călcați în picioare de manifestanți, mai multe mașini au fost incendiate VIDEO