Copiii de la grădiniţa „groazei” din Constanţa, chemaţi din nou la tribunal. Jandarmii au fost amendaţi

O nouă bombă în scandalul copiilor traumatizaţi la grădiniţă şi chemaţi cu mandate la proces. Jandarmii au fost amendaţi pentru că nu au reuşit nici a treia oară să-i ducă pe micuţi în faţa judecătorului. Mai mult, magistratul a emis un nou mandat de aducere pentru minori.

14 oct. 2016, 14:15
Copiii de la grădiniţa „groazei” din Constanţa, chemaţi din nou la tribunal. Jandarmii au fost amendaţi

Jandarmii au mers iar să-i ia pe copii la proces, dar degeaba. Unul dintre micuţi era bolnav alţi patru nu erau acasă. Judecătorul s-a înfuriat şi a decis să-i amendeze pe jandarmi cu 2.000 de lei. Mai mult, a cerut din noua ducerea minorilor în sala de judecată.

Părinţii celor 5 copii au fost amendaţi de această dată cu câte 1000 de lei. Următorul termen în procesul Grădiniţei Groazei va avea loc pe 28 octombrie.

Un judecător din Constanţa vrea să aducă la audieri, cu dubele Jandarmeriei, copii de 5 şi 6 ani. Şi asta după ce micuţii oricum au suferit deja destule traume în „Grădiniţa Groazei”, în care educatoarele i-au agresat luni în şir. Părinţii au luat foc atunci când au aflat decizia judecătorului de a aduce copiii în instanţă.

Citeşte şi Decizia REVOLTĂTOARE a unui judecător din Constanţa. Copii de grădiniţă, duşi cu dubele la audieri