Copiii lui Adrian Iovan, proces cu statul pentru pensia pilotului. Ce sumă uriaşă pretind

Publicat: Vineri, 11 Aprilie 2014 11:17 // Actualizat: Vineri, 11 Aprilie 2014 11:53 // Sursa: romaniatv.net

La fix două luni după ce Adrian Iovan a murit în accidentul aviatic, Casa Judeţeană de Pensii Ilfov a primit o somaţie prin care Albert (7 ani), reprezentat de Romaniţa Iovan, şi Irina (30 de ani), vor să încaseze pensia lui Adrian Iovan, din perioada 1 august 2011, până la sfârşitul anului trecut. Adică, aproape trei miliarde de lei.

Foto: click.ro

Pentru a demonstra că nu are de ce să plătească această sumă urişă, Casa Judeţeană de Pensii Ilfov s-a adresat Instanţei şi a contestat în urmă cu câteva zile somaţia.

VEZI ŞI: Veşti EXTRAORDINARE despre copilotul lui Adrian Iovan, la două luni de la tragicul accident

"Nu există nici un titlu executoriu. Nu avem de ce să dăm aceşti bani şi vom demonstra asta în Instanţă. Adrian Iovan şi-a încasat pensia, dar şi suma de peste 14.000 de lei, drept obţinut în Justiţie, pentru pensia de serviciu, care i-a fost virată în cont în septembrie 2012. Din 1 mai 2012, pensia i-a fost suspendată pentru că s-a angajat la Şcoala Superioară de Aviaţie", ne-au precizat surse din cadrul Casei Judeţene de Pensii Ilfov, potrivit click.ro.

Pentru a scăpa de problemele financiare, Adrian Iovan a încercat să-şi vândă până şi casa din Otopeni, în care locuia. Aşa a ajuns ca în 2012, în loc să se bucure de pensionare şi să-şi petreacă timpul cu fiul său Albert, s-a angajat ca instructor de zbor la Şcoala Superioară de Aviaţie.

CITEŞTE ŞI: Romaniţa Iovan a luat o decizie surprinzătoare după moartea lui Adrian Iovan

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 apr 12:10
...Irina (30 de ani), vor să încaseze pensia lui Adrian Iovan, din perioada 1 august 2011, Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
11 apr 11:28
...

La fix două luni după ce Adrian Iovan a murit în accidentul aviatic, Casa...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H